Karsten Höyer Grau: Nye Borgerlige er mere troværdige end DF

6. august 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Indtil for ganske kort tid siden havde Dansk Folkeparti tre mand i byrådet i Sønderborg, men nu er tre blevet til to. Og det skyldes, at Karsten Höyer Grau har sagt farvel til partifællerne og sikret sig et medlemskort hos Nye Borgerlige.

Karsten Høyer Grau går enegang for Nye Borgerlige i byrådet - gør DF til en duo.

Karsten Høyer Grau går enegang for Nye Borgerlige i byrådet – gør DF til en duo.

“Det er ikke en pludselig indskyldelse, men en beslutning, der har været på vej siden Dansk Folkeparti flyttede sig i jagten på at få socialdemokratiske medlemmer og vælgere”, siger Karsten Höyer Grau til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han ser det som et problem, der er et partiprogram, der ikke bliver fulgt af de politikere, der sidder helt oppe i toppen.

Det er nu ingen større nyhed, at partier sælger ud af arvegodset i jagten på magt eller i kampen for at holde på den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et glimrende eksempel er SFs vej til ministertaburetter – og de er slet ikke ene på den vej.

“Nu er jeg i et helt nyt parti, der ikke er styret af gamle, støvede programmer”, siger Karsten Höyer Grau og dermed er der gode chancer for, han selv kan være med til at holde fast i tingene.

“Nye Borgerlige er bedre på den økonomiske politik end DF – og så er der en stram udlændingepolitik, der ikke bliver givet køb på”, siger partiets lokale byrådsmedlem.

“I Nye Borgerlige mener vi også, vi skal have en afstemning om medlemskabet af EU – det mente Dansk Folkeparti også tidligere, men det gør de ikke mere”, siger Karsten Höyer Grau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye Borgerlige vil gerne følge England og have en løsere tilknytning til EU i stil med den aftale Schweiz har.

Afløste Lars Dyhr Hansen

Karsten Höyer Grau kom ind i byrådet i Sønderborg, hvor han afløste DF’eren Lars Dyhr Hansen, som trak sig efter skandalesager.

“Nogle siger, jeg ikke burde skifte parti, fordi jeg afløste Lars Dyhr Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil lige minde folk om, at Lars Dyhr Hansen ikke deltog i nogen møder i byrådet i tiden efter valget”, siger Karsten Höyer Grau og mener dermed, at DF efter valget ikke var præsenteret af tre, men to – indtil han selv blev kaldt ind.

Fremtiden vil vise, om Nye Borgerlige finder fodfæste og spiller et folketingskandidatur i armene på Karsten Höyer Grau, der så bliver rival til Dansk Folkepartis Jan Rytkjær Callesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De begge bor på Nordals.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...