Karsten Höyer Grau: Nye Borgerlige er mere troværdige end DF

6. august 2016 Politik

Indtil for ganske kort tid siden havde Dansk Folkeparti tre mand i byrådet i Sønderborg, men nu er tre blevet til to. Og det skyldes, at Karsten Höyer Grau har sagt farvel til partifællerne og sikret sig et medlemskort hos Nye Borgerlige.

“Det er ikke en pludselig indskyldelse, men en beslutning, der har været på vej siden Dansk Folkeparti flyttede sig i jagten på at få socialdemokratiske medlemmer og vælgere”, siger Karsten Höyer Grau til SønderborgNYT. Han ser det som et problem, der er et partiprogram, der ikke bliver fulgt af de politikere, der sidder helt oppe i toppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nu ingen større nyhed, at partier sælger ud af arvegodset i jagten på magt eller i kampen for at holde på den. Et glimrende eksempel er SFs vej til ministertaburetter – og de er slet ikke ene på den vej.

“Nu er jeg i et helt nyt parti, der ikke er styret af gamle, støvede programmer”, siger Karsten Höyer Grau og dermed er der gode chancer for, han selv kan være med til at holde fast i tingene.

“Nye Borgerlige er bedre på den økonomiske politik end DF – og så er der en stram udlændingepolitik, der ikke bliver givet køb på”, siger partiets lokale byrådsmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Nye Borgerlige mener vi også, vi skal have en afstemning om medlemskabet af EU – det mente Dansk Folkeparti også tidligere, men det gør de ikke mere”, siger Karsten Höyer Grau. Nye Borgerlige vil gerne følge England og have en løsere tilknytning til EU i stil med den aftale Schweiz har.

Afløste Lars Dyhr Hansen

Karsten Höyer Grau kom ind i byrådet i Sønderborg, hvor han afløste DF’eren Lars Dyhr Hansen, som trak sig efter skandalesager.

“Nogle siger, jeg ikke burde skifte parti, fordi jeg afløste Lars Dyhr Hansen. Jeg vil lige minde folk om, at Lars Dyhr Hansen ikke deltog i nogen møder i byrådet i tiden efter valget”, siger Karsten Höyer Grau og mener dermed, at DF efter valget ikke var præsenteret af tre, men to – indtil han selv blev kaldt ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremtiden vil vise, om Nye Borgerlige finder fodfæste og spiller et folketingskandidatur i armene på Karsten Höyer Grau, der så bliver rival til Dansk Folkepartis Jan Rytkjær Callesen. De begge bor på Nordals.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...