Kaserne-udlejningen på ekstra byrådsmøde onsdag

31. juli 2014 Uncategorized

Byrådet samles på onsdag, fordi Peter Hansen og Venstre i samarbejde med Dansk Folkeparti vil have byrådet til at beslutte, at der sættes en stopper for

jpg” alt=”Onsdag kan flertallet i byrådet beslutte, om vi skal have et flygtningecenter på ubestemt tid eller om de lytter til borgerne, Venstre, DF og Konservative.” width=”300″ height=”225″ /> Onsdag kan flertallet i byrådet beslutte, om vi skal have et flygtningecenter på ubestemt tid eller om de lytter til borgerne, Venstre, DF og Konservative.

Udlændingestyrelsens planer om at omdanne Sønderborg Kaserne til et flygtningecenter.

Byrådet kan bestemme sig for at bruge en såkaldt paragraf 14-løsning. Den kan måske bremse indflytningen, mens kommunen laver en lokalplan over området.

– Hvis ikke Udlændingestyrelsen agter at vente i op til et år med at flytte ind, så kan kommunen købe kasernen og lave en tidsbegrænset udlejning til Udlændingestyrelsen.

På Sønderborg Nyts Facebook har en del læsere givet udtryk for, at de – ligesom Peter Hansen og Konservative – har svært ved at se, hvordan et flygtningecenter gavner væksten i Sønderborg.

Venstre ser hellere, at kasernen anvendes til iværksætter-virksomheder, administrative formål kombineret med boliger til uddanelsessøgende.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk