Kids Volley er sjov og giver nye venner

2. juli 2015 Sønderborg

coverTorsdag er den anden dag, hvor der er Kids Volley på AGS. Det er Sønderborg Volleyball Klub, der står for arrangementet, der er lagt i pakken: Aktiv Sommeferie.

“Vi giver børn chancen for at spille volleyball og selv de mindste kan være med. De må nemlig gerne kaste med bolden i stedet for at bruge forskellige slag, som vi ellers ser i volleyball”, siger instruktør Stine Gøtz til SønderborgNYT. Hun fortæller, at bolden skal kastes med begge hænder, så det ligner vollyball mest muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både onsdag og torsdag troppede 23 børn op for at få en herlig dag med volleyball og hinanden.

BenEmma

8-årige Emma og 10-årige Benjamin, er to ud af de 23 børn der holder aktiv sommerferie med volleyball

“Jeg har prøvet at spille volley i skolen og det er sjovt. Her spiller jeg sammen med andre børn og det er også sjovt at møde dem, siger Emma. Hun er 8 år og elev på Hørup Centralskole. Hun tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan rigtigt godt li’ at ha’ ferie”.

10-årige Benjamin fra Nørreskovskolen i Guderup er også med til volleyball. Og det skal han ikke være igen.

“Det har været fint at prøve, men det er ikke lige mig”, siger Benjamin til SønderborgNYT. Han synes, at fodbold er noget bedre.

“Jeg venter på, at jeg skal med på boldpatrulje, i fodboldskole og så skal jeg prøve squash og hockey”, siger den unge sportsmand.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...