Kik ind hos Kik-Ind

12. juli 2013 Uncategorized

Motion, leg og sved på panden er godt for psykisk syge. Det viser et projekt i Sønderborg Kommune, hvor bo- og værestederne det seneste års tid har haft stor fokus på aktiv livstil.

– Borgerne kan mærke på egen krop, at den har godt af at blive brugt. De har mere energi i kroppen og beskriver, at de er i bedre humør, siger Mette Bruun Pedersen, projektleder og sundhedspædagogisk konsulent i Sønderborg Kommune.

Det er der arbejdet på Psykiatrisk Hospital i Middelfart siden slutningen af firserne og det samme på Skt. Hans Hospital ved Roskilde. Og her viser det sig, at når man bruger energi får man mere energi – og samme konklusion byggede Sundhedshøjskolen Diget sin undervisning på. Hvis man har mere energi, så er der overskud til at tackle modgang.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lørdag er der åbent hus på værestedet Kik Ind i Augustenborg mellem 12:30 og 13:30. Formålet er at gøre opmærksom på tilbuddet, have det sjovt og få pulsen op. Det er både til gavn fysisk og socialt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...