Kim Holmer vandt en Kia Picanto i Ringriderfestens lotteri

15. august 2022 Sønderborg
Kim Holmer får nøglerne. Pressefoto
Kim Holmer får nøglerne. Pressefoto

Jeg er både glad og overrasket for at vinde en bil. Det er jo en fiks lille sag og en flot præmie, siger Kim Holmer fra Hørup.

Få dage efter årets herrefrokost, der var Kim Holmers første feriedag, fik han konstateret, at han var smittet af corona. Da vindernumrene på årets ringrider lodsedler blev offentliggjort, ringede Kim Holmers kone hjem til sin sengeliggende mand og fik ham til at tjekke numrene på de lodsedler, han havde købt. Noget skulle han jo foretage sig, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han havde nummer 16313, som var nummeret på årets hovedpræmie – en Kia Picanto 1.0 Prestige 5D til en værdi af 125.000 kr. – sponseret af autoforhandler Erling Høi-Nielsen.

Og lige pludselig fik Kim Holmer det lidt bedre, men corona ville dog ikke slippe sit tag i ham – og hele ferien kom til at stå i coronaens tegn.

Kim Holmer har besluttet ikke at beholde bilen.

”Vi har i forvejen to biler og en stor hund. To af vores børn er under uddannelse i København og bor midt i byen, mens den tredje netop har anskaffet sig en Kia stationcar, så vi vil søge at sælge bilen og benytte provenuet til fortsat restaurering af vores ældre sommerhus i Skovmose”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim Holmer har været en del af Ringriderfestens rytterkomité i 15 år. Han er komiteens materialeforvalter.

Det er i øvrigt anden gang, at et medlem af rytterkomiteen løber med lotteriets første præmie. Tidligere har komiteens formand, ritmester Hans Otto Ewers, vundet et rejsegavekort på 30.000 kr. der dengang udgjorde lotteriets hovedpræmie.

Det er Notarius Publicus, der har udtrukket samtlige numre i det store lotteri, som også omfatter festens tombola. Numrene kan se på ringriderfesten.dk Gevinster skal være afhentet senest 5. september.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Fra årsskiftet kan virksomheder skilte med social ansvarlighed

7. oktober 2022 Erhverv

I januar 2023 uddeler partnerskabet Sønderborg i Arbejde for første gang et Sønderborg i Arbejde-mærke for social ansvarlighed. Mærket uddeles for at anerkende de virksomheder, som tager et socialt ansvar og får folk, der har det svært ved at finde fodfæste, i arbejde. Mærket skal hvert år uddeles til lokale virksomheder, som påtager sig et […]

Læs mere...