Kirkens Korshær får Corona-hjælp fra Sønderborg Kommune

21. august 2020 Sønderborg

Kirkens Korshærs lokalafdeling i Sønderborg har fået et ekstraordinært driftstilskud fra Sønderborg Kommune på 300.000 kroner, udover det årlige driftstilskud på 180.000 kroner.

Det er Sundhedsudvalget der har truffet beslutningen på seneste udvalgsmøde med afsæt i den ekstraordinære situation grundet Corona og at Kirkens Korshærs varmestue ellers måtte reducere i åbningstiderne.

Årsagen til, at Kirkens Korshærs lokalafdeling i Sønderborg har brug for det ekstraordinære driftstilskud er, at hovedbestyrelsen i Kirkens Korshær har meldt ud at de skal spare 10 milioner kroner de kommende tre år.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Kirkens Korshærs lokalafdeling i Sønderborg ville det betyde, at der mangler 300.000 kroner årligt i kassen, til blandt andet aflønning af tre medarbejdere tilknyttet varmestuen.

“Hvis ikke vi støtter, så er det os, der får skylden for at Varmestuen lukker klokken 15, selvom det er Kirkens Korshærs hovedbestyrelse, der har scenariet op. Og støtter vi med 300.000 kroner, så bliver det et engangsbeløb”, sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen til SønderborgNYT i august måned.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sønderborg

Indbrud i Vollerup

1. februar 2023 112

Tirsdag mellem klokken 7:40 og 17 har der været indbrud i en bolig på Mommarkvej i Vollerup. “Indbrudstyven kom ind gennem en terrassedør og der er stjålet forskellige ting”, siger politikommissær John Weber.

Læs mere...