Kirkens Korshær får Corona-hjælp fra Sønderborg Kommune

21. august 2020 Sønderborg

Kirkens Korshærs lokalafdeling i Sønderborg har fået et ekstraordinært driftstilskud fra Sønderborg Kommune på 300.000 kroner, udover det årlige driftstilskud på 180.000 kroner.

Det er Sundhedsudvalget der har truffet beslutningen på seneste udvalgsmøde med afsæt i den ekstraordinære situation grundet Corona og at Kirkens Korshærs varmestue ellers måtte reducere i åbningstiderne.

Årsagen til, at Kirkens Korshærs lokalafdeling i Sønderborg har brug for det ekstraordinære driftstilskud er, at hovedbestyrelsen i Kirkens Korshær har meldt ud at de skal spare 10 milioner kroner de kommende tre år.

For Kirkens Korshærs lokalafdeling i Sønderborg ville det betyde, at der mangler 300.000 kroner årligt i kassen, til blandt andet aflønning af tre medarbejdere tilknyttet varmestuen.

“Hvis ikke vi støtter, så er det os, der får skylden for at Varmestuen lukker klokken 15, selvom det er Kirkens Korshærs hovedbestyrelse, der har scenariet op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og støtter vi med 300.000 kroner, så bliver det et engangsbeløb”, sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen til SønderborgNYT i august måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...