Kleinschmidt samler hilsner fra Forkantsdanmark

6. juni 2015 Politik

Folketingskandidat for Radikale Venstre Stephan Kleinschmidt går lørdag den 6.6. på gågaden i Sønderborg for at samle hilsner og input fra Forkantsdanmark, som han tager med sig til Christiansborg.

dk/wp-content/uploads/2014/10/IMG_3131-300×200.jpg” alt=”Stephan Kleinschmidt står klar i City-krydset.” width=”300″ height=”200″ /> Stephan Kleinschmidt står klar i City-krydset.

Formålet er at skabe opmærksomhed om de udfordringer, vi står overfor her i landsdelen, og samtidig få borgernes bud på, hvad det er der skal til for, at vækst og udvikling når ud bredt i landet.

Jeg synes det er vigtigt, at vi som politikere er klædt på til at stå på mål for vores lokalområder, og ved, hvad der optager de borgere, vi repræsenter. Derfor tager jeg deres input med mig, og er spændt på at høre, hvad de mener, der skal til for at sikre det gode liv her i Forkanten.

Kleinschmidt går til valg på budskabet om, at vækst og udvikling ikke må blive et storbyfænomen, og at det skal være mere attraktivt at drive virksomhed og bosætte sig uden for hovedstaden.

 

Stephan Kleinschmidt vil være at finde i krydset mellem Jernbanegade og Perlegade mellem kl. 12:30 og 14:00

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk