Klovn ved Jørgensgaard gav bekymringer

17. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Flere steder i landet er der mennesker, der er trukket i klovnedragt, som render og skræmmer folk, som krydser deres vej. Og nu har politiet fået kendskab til, at der er i hvert fald en i Sønderborg , der har kopieret ideen.

Foto: kostumelandet.dk” width=”300″ height=”300″ /> Skræmmende klovn. Foto: kostumelandet.dk

“Lørdag aften fik vi en melding om, at der var en i klovnedragt. Han skulle have haft et sværd eller noget der lignede i hånden”, siger Mads Hansson fra politiet i Sønderborg.

Politiet kørte hurtigt til Sdr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landevej ud for Jørgensgaard, men klovnen var væk, da patruljen kom frem.

“Men ser i andre i klovnedragt, der prøver at skræmme nogen andre steder, så ring endelig, så vi kan tage det uvæsen i opløbet”, siger Mads Hansson og lover, at politiet vil gøre sig umage for at ramme skræmmende klovne så hårdt som muligt.

 

 

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...