Knæk Cancer – køb en billet til Men’s Cuts oplevelses-auktion

19. oktober 2017 Sønderborg

Om en uges tid – torsdag den 26. oktober – åbner Men’s Cut dørene til en aften under overskriften Knæk Cancer.

“Vi byder på et lotteri med kun en – men stor – præmie og så sætter vi en lang række oplevelser, der kan bydes på, under hammeren”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Det skal betales 99 kroner for en billet, som giver adgang til arrangementet og alle 99 kroner sendes ubeskåret videre til Knæk Cancer.

“Vi synes, det er alletiders idé, Lena Krag Schmidt vælger at satse på oplevelser, så vi har bestemt os at byde deltagerne på lidt godt at spise på aftenen”, siger Susanne og Thomas Jacobsson fra Værftet Restaurant og Bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis er der både rødvin, hvidvin og bobler.

“Axel Nielsen, som vi kender fra den nu lukkede Lokalavisen, vil guide os gennem aftenen og han svinger hammeren, når oplevelserne skal på auktion”, siger Lena Krag Schmidt.

Når det er et velgørenhedsarrangement, så handler det naturligvis om at få nogle penge ind til Knæk Cancer.

“Men der er masser af tid til hygge og til at nyde fantastiske Michael Vogensen, der kommer med sin guitar for at underholde os”, siger Lena Krag Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og inden man går ind ad døren, så kan der kigges på biler fra Beka Auto.

Fra i dag, torsdag, klokken 12 ligger der billetter klar til salg i Men’s Cut – og når de er solgt er det lig med : Alt Udsolgt.

De støtter

Byd på oplevelser fra blandt andre: Bella Italia, Brøggeriet, Restaurant Oxen, Thordsen, Vinspecialisten, Brecklings Bogcafé,  Klinik Lehmann, Hotel Comwell, Promenaden, Sønderborg Sommer Revy, Kisligs’, Holdbi Kro, Sønderjyllands Symfoniorkester, Sønderjysk Pigekor, Tyrstrup Kro, Lazy Dog, Ballebro Færgekro, Lindegården i Kollund, Restaurant Bind, Restaurant Royal, Kultur Syd og Alsie Express.

Derfor vil jeg det her

“Jeg møder kræftpatienter og deres pårørende flere gange om ugen, så jeg ved, hvor hårdt den rammer både kræftpatienterne og de pårørende. Vi kan ganske enkelt ikke gøre nok for dem”, siger Lena Krag Schmidt.

“Jeg er rigtigt glad for, der er så mange forretninger, der donerer præmier og nu håber jeg, at der kommer små 100 mennesker på aftenen, så vi kan sende et flot beløb til Knæk Cancer”, siger ildsjælen fra Men’s Cut og tilføjer, der er plads til flere oplevelser under hammeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver eneste krone, der kommer ind ved arrangementet, bliver ubeskåret sendt videre til Knæk Cancer.

“Der er allerede tæt på 12.000 kroner fra kagesalget og tombola i forbindelse med Støt Brysterne, så vi er i gang”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...