Købmandsgården fik 20.000 kroner

11. december 2013 Frivillige

Bestyrelsen for FDE Fonden, Padborg har besluttet at give Foreningen Købmandsgården kr. 20.000.

– Vi vil gerne fra fondens og dermed transportbranchens side støtte det vigtige arbejde, som bestyrelse og frivillige i Foreningen Købmandsgården udfører for bl.a. mennesker, der i forbindelse med trafikuheld er blevet hjerneskadet, siger Jens Iwer Petersen, formand for FDE Fonden.

20.000 kroner åbner muligheder for Købmandsgården.

20.000 kroner åbner muligheder for Købmandsgården.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hos Foreningen Købmandsgården er vi meget taknemmelige for donationen. Pengene vil blive brugt til at gøre træningen økonomisk overkommelig for alle sygdomsramte uanset deres baggrund, siger foreningens formand, Rasmus Caspersen.

– Vi er flyttet til nye lokaler for godt et år siden, og har fortsat ekstra udgifter til forbedring af indretning og anskaffelser.

Foreningen Købmandsgården er en selvstændig forening hvis formål er at gennemføre vedligeholdende træning for mennesker ramt af erhvervet hjerneskade. Vi har den gamle skole i Dybbøl, Palmose 14 (Bülowskolen), gratis til rådighed af Sønderborg Kommune, og gennemfører vore træning i samarbejde med LOF, og i deres folder fremgår vores program. Foreningen blev stiftet i 1995.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...