Købmandsgården fik 20.000 kroner

11. december 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Bestyrelsen for FDE Fonden, Padborg har besluttet at give Foreningen Købmandsgården kr. 20.000.

– Vi vil gerne fra fondens og dermed transportbranchens side støtte det vigtige arbejde, som bestyrelse og frivillige i Foreningen Købmandsgården udfører for bl.a. mennesker, der i forbindelse med trafikuheld er blevet hjerneskadet, siger Jens Iwer Petersen, formand for FDE Fonden.

20.000 kroner åbner muligheder for Købmandsgården.

20.000 kroner åbner muligheder for Købmandsgården.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hos Foreningen Købmandsgården er vi meget taknemmelige for donationen. Pengene vil blive brugt til at gøre træningen økonomisk overkommelig for alle sygdomsramte uanset deres baggrund, siger foreningens formand, Rasmus Caspersen.

– Vi er flyttet til nye lokaler for godt et år siden, og har fortsat ekstra udgifter til forbedring af indretning og anskaffelser.

Foreningen Købmandsgården er en selvstændig forening hvis formål er at gennemføre vedligeholdende træning for mennesker ramt af erhvervet hjerneskade. Vi har den gamle skole i Dybbøl, Palmose 14 (Bülowskolen), gratis til rådighed af Sønderborg Kommune, og gennemfører vore træning i samarbejde med LOF, og i deres folder fremgår vores program. Foreningen blev stiftet i 1995.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...