Køb billet til Ringriderfestens store Tattoo

23. marts 2018 Uncategorized

Vil man være sikker på at få en plads på første parket til en af årets store Sønderborg-begivenheder – Ringriderfestens Internationale Tattoo lørdag den 7. juli – er det nu, man skal sikre sig en billet. Gør man det inden 1. maj, er man – som en sidegevinst – sikker på at være med i lodtrækningen om en iPad.

Det er blot anden gang Ringriderfesten i Sønderborg gennemfører et stort anlagt tattooshow i de historiske omgivelser ved Sønderborg Slot.

Der er knap 2.000 nummererede siddepladser, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved premieren i fjor var der stort set udsolgt til trods for en meget kølig sommeraften.

I år er Sønderborg det eneste sted i landsdelen, hvor der er tattooshow.

I 2018 kan Ringriderfestens Internationale Tattoo byde på deltagelse af Den Kongelige Livgardes Tamburkorps, Gardehusarregimentet, Tveit Union Musikkorps fra Norge, K&G Leiden fra Belgien, Dutch Pipe & Drums fra Holland, Sønderborg Garden, Aarhus Brass Band, Sønderborg Pipes & Drums og naturligvis Ringriderfestens egne Herolder. Blandt de øvrige medvirkende er den internationalt kendte violinist Alexandru Radu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets konferencier er igen revydirektør Jeanne Boel.

Nummererede billetter til showet købs på Her på LINKET.

Med i billetprisen er gratis adgang til Ringriderpladsen lørdag den 7. juli.

“Med den positive modtagelse nyskabelsen fik i fjor, har vi store forventninger til årets show. Målsætningen er, at det skal være en begivenhed, som tiltrækker publikum fra både Sønderjylland og Nordtyskland”, siger formanden for arrangementskomiteen Søren Leth Johannsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se eller gense billederne fra sidste års Tattoo.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...