Køb en buket tulipaner og støt Lions’ arbejde imod misbrug

5. februar 2020 Sønderborg

Når medlemmerne af Lions Als i den kommende tid besøger butiksindehavere og forretninger i Sønderborg og omegn, så er der forår i luften: Kvinderne fra Lions Als kommer nemlig for at sælge tulipaner. En buket koster blot 100 kr., og den leveres i en vase med vand tirsdag den 10. marts – klar til at blive stillet på køberens disk eller skrivebord.

“Når man køber en buket, støtter man det lokale arbejde mod misbrug med omkring 70 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

pr. buket. I Lions bruger vi nemlig ingen penge på administration – overskuddet, når blomster og vase er betalt, går ubeskåret til hjælpearbejdet. Det er vigtigt for os at fortælle dem, der støtter os, at de kan stole på, at deres bidrag går 100 pct. til hjælpearbejde. Ikke en øre går til administration”, fortæller Lionsmedlem Hanne Pedersen i en pressemeddelelse.

Medlemmerne af Lions Als tager på salgsbesøg i uge 8 og 9.

Og det er meget nemt at gøre en handel: Man får simpelthen en kvittering på sit køb, betaler kontant, med Mobile Pay eller bankoverførsel, og så leveres buketten 10. marts og varsler forår. Buketten fortæller samtidig dine kunder eller/og kolleger, at du støtter arbejdet mod misbrug.

Overskuddet fra tulipansalget er tidligere år gået til bl.a. ferieophold til familier fra Kvindekrisecentret, familier med tilknytning til Misbrugscentret, det forebyggende arbejde i SSP-regi, gadesygeplejersker og Kirkens Korshærs kaffestue.

Allerede inden styksalget går i gang i år, er der noteret en række store køb. Danfoss køber således igen i år 150 buketter, som doneres til stuerne på Sønderborg Sygehus. Og så kan en række af kommunens plejecentre se frem til at modtage forårsbuketter, som er købt til dem af Linak, IP Nordic, Broager Sparekasse, Brdr. Ewers, Auto Lindvang og Mr. Klausen.

Enkelte plejecentre har ikke sponsorer endnu, så skulle det være noget for dig eller dit firma, kan Hanne Pedersen kontaktes på tlf. 30 23 99 65.

Salget af tulipaner har været støt stigende, siden Lions Als begyndte på det for ni år siden. Sidste år blev der sat ny rekord med næsten 600 solgte buketter.

“Vi synes, det er en skøn måde at tjene penge til velgørenhed på. Vi ved af erfaring, at vores tulipanbuketter holder sig godt og dermed skaber glæde hos køberne længe. Samtidig ved vi – og de, der køber buketterne – at vi glæder nogle børn, unge og familier rigtig meget med fx sommerferieophold, som de ellers ikke havde nogen mulighed for at komme på. Vi er rigtig glade og taknemlige for, at så mange støtter os hvert år ved at købe tulipanerne”, siger Hanne Pedersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk