Købmandsgårdens generalforsamling takker for opbakningen

13. maj 2019 Sønderborg

Foreningen Købmandsgården havde forleden deres årlige generalforsamling.

I år har vi indledt et udviklingsarbejde for at kunne byde på nye træningsaktiviteter til både nuværende og nye brugere. Bestyrelsen har taget initiativ til at lave en støtteforening.

Der er valgt en bestyrelse, Else Lei, Ellen Marie Christensen, Anna Grethe Aamand, Steen Petersen og Aase Nygård.

Bestyrelsen har holdt sit første møde og vil konstituere sig i juni måned, skriver Foreningen Købmandsgården.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved bestyrelsesvalget for Foreningen Købmandsgårdens bestyrelse er Rasmus Caspersen og Ellen Marie Christensen genvalgt. Mona Lisa Petersen og Benny Lauritzen er genvalgt som suppleanter. Henry Thomsen genvalgt som revisor og Lis Steffens genvalgt som revisorsuppleant. Ved konstitueringen blev Else Lei udpeget som kasserer, Rasmus Caspersen som formand.

Klar ved telefonen

Hvis nogen er opmærksom på at en person ramt af hjerneskade har behov for en form for træning, så kontakt Else Lei  på telefon 5048 0884 eller Anna Grethe Aamand på nummer 2991 8242)

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen Købmandsgården har i regnskabsåret 2018/2019 modtaget rigtig mange donationer, fra Sønderborg Kommune, loger, foreninger og privatpersoner. Det har givet os mod til at tage nye initiativer til gavn for mennesker med hjerneskade i Sønderborg Kommune.

Tak for alle bidrag og den opmuntring der er i det.

Tak til Sønderborg Kommune for beredvillighed, støtte og et fantastisk godt samarbejde omkring de skaderamte.

Tak til LOF Syd for rigtig godt samarbejde.

Tak for alle de frivillige timer der er præsteret, – uden dem havde vi ikke haft det fantastiske sted på Palmose 14 i Dybbøl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk