Kom og hør hvad du kan gøre for at undgå indbrud

18. december 2019 112

Du kan lægge din vej forbi den mobile politistation torsdag fra 15-16:30 ved Fakta i Broager og fra 17-19 ved Citykrydset i Sønderborg, hvor du kan blive klogere på, hvordan du sikrer, at det bliver dig selv – og ikke en indbrudstyv – der får glæde af dine julegaver.

“Det handler om, at man får sit hjem til at se ud, som om der er nogen hjemme, selvom man er ude. Det har vi flere ideer til og et af dem er et fake-tv”, siger Politiet til SønderborgNYT.

“Vi anbefaler også Nabohjælp, som er noget af det mest effektive, når vi snakker forebyggelse af indbrud”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag holdt den monile politistation ved Borgen og der kom flere mennesker hen til betjentene og fik en snak.

“Nogle kom med forslag til, hvor vi burde lave fartkontroller. En ville høre om fritagelse for at køre med sele også gælder i udlandet og en ville vide, om hendes campingvogn var for stor til bilen”, siger Politiet.

Der var også spørgsmål om indbrud.

“Jeg er med i dag, fordi jeg arbejder forebyggende med unge mennesker, som vi skal holde ude af kriminalitet”, siger Tommy Wortmann Johnsen, der er en del af SSP. Netop SSP er en del af BoTrygt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han møder unge mennesker, når bekymrede forældre eller andre ringer.

“Kan vi bremse en ung i at stjæle efter det første lille rapseri, så er det herligt”, siger SSP-medarbejderen til SønderborgNYT.

På den vej, hvor Tommy Worthmann Johnsen bor, er der Nabohjælp.

“Og så vil en eventuel indbrudstyv også møde vores hund”, siger han.

Du kan læse mere om hvad to ‘Nabohjælpere’ mener om ordningen HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...