Kom og hør hvordan du bliver besøgsven i Røde Kors

27. maj 2021 Sønderborg

Du kan få utroligt dejlige oplevelser og måske venskaber, hvis du melder dig som besøgsven i Røde Kors – og du kan starte med at dukke op i Røde Kors’ genbrugsbutik på Damgade lørdag klokken 10, hvor Jeanette Hoppe fortæller, hvad det vil sige at være besøgsven.

”Et stort antal mennesker – også her i Sønderborg –  føler sig ensomme. De savner omsorg og kontakt til andre mennesker og alt for mange mennesker føler sig ikke som en del af samfundet. I Røde Kors mener vi, at ingen skal føle sig uønsket og alene”, siger Røde Kors’ formand, Yvonne Lech til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Langvarig ensomhed forringer livskvaliteten og kan føre til en isoleret tilværelse. Ensomheden nedbryder et menneske både fysisk og psykisk. Derfor vil Røde Kors hjælpe mennesker til at opsøge lokale fællesskaber og skabe relationer for at bryde ensomheden. Ensomhed kan ramme alle. Både unge og ældre. Røde Kors har derfor en række forskellige aktiviteter, der matcher den enkeltes behov og ressourcer.

Som frivillig i en af vores ’ensomheds-aktiviteter’ giver man direkte hjælp til et medmenneske ved at erstatte ensomhed med livsglæde og skabe bedre livskvalitet gennem venskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...