Kom og hør mere om Sønderborg FDF

11. august 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg FDF starter sæsonen med en fællesoplevelse for hele familien, hvor det er muligt at prøve en masse sjove udfordringer og slutte dagen af med at bage pølser og snobrød over bål.artik

I FDF lærer børn en masse gennem leg, fantasi og oplevelser i naturen og FDF mener, at børn skal mærke, der er noget, de er gode til, at de er noget værd i fællesskabet, og at deres færdigheder kan bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

FDF tilbyder aktiviteter for børn fra 0. klasse til 18 år og aktiviteterne varierer, så der er balance mellem tryghed, udfordringer og oplevelser.

Aktiviteterne i FDF spænder over alt lige fra oplevelser i naturen til musik, gøgl, lege, arbejde med reb og rafter, kanoture, bål og meget mere.

Arrangementet finder sted lørdag den 13.

Artiklen fortsætter under annoncen

august 2016 fra kl. 10.00 til kl. 13.00 hos Sønderborg FDF ved F-huset, Marina Allé 6 i Sønderborg. Huset ligger mellem campingpladsen og lystbådehavnen.

Du kan læse mere om FDF Sønderborg hér.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...