Kom og hør mere om Sønderborg FDF

11. august 2016 Sønderborg

Sønderborg FDF starter sæsonen med en fællesoplevelse for hele familien, hvor det er muligt at prøve en masse sjove udfordringer og slutte dagen af med at bage pølser og snobrød over bål.

I FDF lærer børn en masse gennem leg, fantasi og oplevelser i naturen og FDF mener, at børn skal mærke, der er noget, de er gode til, at de er noget værd i fællesskabet, og at deres færdigheder kan bruges. FDF tilbyder aktiviteter for børn fra 0. klasse til 18 år og aktiviteterne varierer, så der er balance mellem tryghed, udfordringer og oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiviteterne i FDF spænder over alt lige fra oplevelser i naturen til musik, gøgl, lege, arbejde med reb og rafter, kanoture, bål og meget mere.

Arrangementet finder sted lørdag den 13. august 2016 fra kl. 10.00 til kl. 13.00 hos Sønderborg FDF ved F-huset, Marina Allé 6 i Sønderborg. Huset ligger mellem campingpladsen og lystbådehavnen.

Du kan læse mere om FDF Sønderborg hér.

 

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...