Kom til Aguadag på Købingsmark Strand

14. juni 2021 Nordborg
Foto: Dykkerklubben Poseidon
Foto: Dykkerklubben Poseidon

Er du vild med vand, så kom med til Aquadag på Købingsmark Strand på Nordals den 26. juni fra 11 til 16. Her vil Nord-als Svømmeklub og Dykkerklubben Poseidon-Als have masser af aktiviteter, som naturligvis foregår i vandet. Alle kan være med, uanset alder og niveau.

Nord-Als Svømmeklub har instruktører med, som holder Aquafitness i vandkanten, ligesom de sørger for, at det muligt at deltage i mærkesvømning, noget man normalt gør i svømmehallen. Det også muligt at prøve kræfter med klubbens nyeste koncept, Ocean Rescue Camp, som i år finder sted tre gange i løbet af sommerferien. Konceptet er perfekt for børn, der både holder af at lave aktiviteter og lege i vandet og på stranden samt livredning, skriver klubberne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dykkerklubben Poseidon-Als tilbyder muligheden, for komme med ud på snorkel-safari og kigge nærmere på, hvad der sker under overfladen. Til de lidt ældre børn og voksne tilbyder klubbens instruktører, at man kan få lov til at prøve at dykke med udstyr på lavt vand og få en fornemmelse af vægtløshed under overfladen.

Derudover medbringer klubberne også et legeland, som placeres ude i vandet.

Vi har fokus på sikkerheden, når vi har arrangementer i vand og derfor har vi flere uddannede kystlivreddere fra Nord-Als Svømmeklub med på stranden hele dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ikke nødvendigt med tilmelding til arrangementet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...