Kom til Aquadag på Nordals

5. august 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Er du vild med vand, så kom med til Aquadag på Købingsmark Strand på Nordals den 13. august fra 11:00 til 16:00.

Her vil Nord-Als Svømmeklub og Dykkerklubben Poseidon-Als skriver i en pressemeddelelse, at der vil være masser af aktiviteter, som naturligvis foregår i vandet. Alle kan være med, uanset alder og niveau.

Nord-Als Svømmeklub har instruktører med, som holder Aqua fitness i vandkanten, ligesom de sørger for, at det muligt at deltage i mærkesvømning, noget man normalt kun kan i svømmehallen. Det også muligt at prøve kræfter med Ocean Rescue Camp, som er et koncept klubben afholder i løbet af sommeren. Dette koncept er perfekt for børn der både holder af, at lave aktiviteter og lege, i vandet og på stranden, samtidigt med at de lære om livredning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dykkerklubben Poseidon-Als tilbyder muligheden, for komme med ud på snorkel-safari og kigge nærmere på hvad der sker under overfladen. Det vil være muligt at deltage i en snorkel skattejagt, hvor man kan finde udlagte ”skattekister” som kan indløses til præmier i deres telt.

Til de lidt ældre børn og voksne, tilbyder klubbens instruktører, at man kan få lov til at prøve at dykke med flaskeudstyr på lavt vand, og få en fornemmelse af vægtløshed under overfladen. Finder man ud af, at dykning er noget for en, har klubben et godt tilbud på et CMAS1 dykkercertifikat som holdes over to weekender i september måned – tilmelder man sig inden weekenden slutter, kan spare man 400 kr. Som noget nyt, har klubben anskaffet alt udstyr man har behov for, så man behøver derfor ikke længere at skulle ud og købe udstyr når man tilmelder sig et dykker kursus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover medbringer klubberne også et legeland, som placeres ude i vandet.

Vi har fokus på sikkerheden, når vi har arrangementer i havet og derfor har vi flere udannede kystlivreddere fra Nord-Als Svømmeklub med på stranden

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...