Kommunelogoet kan komme i tv med SønderjyskE

31. maj 2013 Uncategorized

Kultur- og Erhvervsudvalget skal i den kommende uge beslutte om, der skal sendes yderligere 250.000 kroner afsted til SønderjyskE håndbold.

Pengene vil løfte Sønderborg Kommune op på niveau med de to andre hovedsponsorer og så får Sønderborg meget synlighed for aftalen.

Sponsoratet skal nemlig bruges til at anskaffe ”puder” til inddækning af betonpillerne bag målene i Skansen. Det giver øget sikkerhed for spillerne.

Puderne bliver med Sønderborg Kommunes logo. Derudover får kommunen en række sæder med Sønderborg Kommune-logo til SønderjyskE’s herrehåndsbolds hjemmekampe i Skansen samt adgang til sky-boks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune vil for det øgede sponsorat få en øget tv-eksponering. I sæsonen 2012/13 var 5 kampe på landsdækkende tv. Hver kamp blev desuden overværet af i gennemsnit 1976 tilskuere, så der er også øget eksponering overfor kommunens egne borgere.

Endelig vil tillægget bringe Sønderborg Kommune på niveau med de 2 øvrige hovedsponsorer i herrehåndbold.

Sønderborg Kommune betaler i forvejen 750.000 kroner om året i sponsorbidrag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...