Kommunelogoet kan komme i tv med SønderjyskE

31. maj 2013 Uncategorized

Kultur- og Erhvervsudvalget skal i den kommende uge beslutte om, der skal sendes yderligere 250.000 kroner afsted til SønderjyskE håndbold.

Pengene vil løfte Sønderborg Kommune op på niveau med de to andre hovedsponsorer og så får Sønderborg meget synlighed for aftalen.

Sponsoratet skal nemlig bruges til at anskaffe ”puder” til inddækning af betonpillerne bag målene i Skansen. Det giver øget sikkerhed for spillerne.

Puderne bliver med Sønderborg Kommunes logo. Derudover får kommunen en række sæder med Sønderborg Kommune-logo til SønderjyskE’s herrehåndsbolds hjemmekampe i Skansen samt adgang til sky-boks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune vil for det øgede sponsorat få en øget tv-eksponering. I sæsonen 2012/13 var 5 kampe på landsdækkende tv. Hver kamp blev desuden overværet af i gennemsnit 1976 tilskuere, så der er også øget eksponering overfor kommunens egne borgere.

Endelig vil tillægget bringe Sønderborg Kommune på niveau med de 2 øvrige hovedsponsorer i herrehåndbold.

Sønderborg Kommune betaler i forvejen 750.000 kroner om året i sponsorbidrag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...