Kommunen har købt Kær Vestermark

24. april 2014 Uncategorized

Folketingets finansudvalg har i dag godkendt det købstilbud, som Sønderborg Kommune har afgivet på Sergentskolens tidligere øvelsesterræn ved Kær Vestermark samt KFUM-grunden på Gerlachsgade.

Erik Lauritzen er sikker på, at jordkøbet gavner byens borgere.

Erik Lauritzen er sikker på, at jordkøbet gavner byens borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at det i forbindelse med indgåelsen af forsvarsforliget sidste år blev besluttet at lukke Sergentskolen i Sønderborg tilkendegav Sønderborg Kommune, at man var interesseret i at overtage de to grunde. Og med finansudvalgets godkendelse, ligger købet nu fast.

– Byrådet har ønsket at overtage arealerne på det gamle øvelsesterræn og KFUM-grunden på Gerlachsgade, fordi vi mener de har en værdi for kommunens borgere. Derfor er jeg tilfreds med, at købet nu er faldet på plads, så vi kan begynde at planlægge med den fremtidige brug af områderne, siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune betaler 6.250.000,- kroner for området ved Kær Vestermark, mens der er fastsat en pris på 2.000.000,- kroner for KFUM-grunden på Gerlachsgade. Sønderborg Kommune overtager de to grunde pr. 1. maj 2014.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...