Kommunen har købt Kær Vestermark

24. april 2014 Uncategorized

Folketingets finansudvalg har i dag godkendt det købstilbud, som Sønderborg Kommune har afgivet på Sergentskolens tidligere øvelsesterræn ved Kær Vestermark samt KFUM-grunden på Gerlachsgade.

Erik Lauritzen er sikker på, at jordkøbet gavner byens borgere.

Erik Lauritzen er sikker på, at jordkøbet gavner byens borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at det i forbindelse med indgåelsen af forsvarsforliget sidste år blev besluttet at lukke Sergentskolen i Sønderborg tilkendegav Sønderborg Kommune, at man var interesseret i at overtage de to grunde. Og med finansudvalgets godkendelse, ligger købet nu fast.

– Byrådet har ønsket at overtage arealerne på det gamle øvelsesterræn og KFUM-grunden på Gerlachsgade, fordi vi mener de har en værdi for kommunens borgere. Derfor er jeg tilfreds med, at købet nu er faldet på plads, så vi kan begynde at planlægge med den fremtidige brug af områderne, siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.

Sønderborg Kommune betaler 6.250.000,- kroner for området ved Kær Vestermark, mens der er fastsat en pris på 2.000.000,- kroner for KFUM-grunden på Gerlachsgade. Sønderborg Kommune overtager de to grunde pr. 1. maj 2014.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...