Kommunen klar til Blå Flag tourné ved strandene

24. juni 2013 Uncategorized

Det er med samme stærke hold som sidste år, at Sønderborg Kommune inviterer til Blå Flag-aktiviteter i 2013.

Mik Haar, der er uddannet skibsofficer, og biologistuderende Mette Juhl er igen klar med waders, fiskenet, spand og en masse viden om livet langs kysten og i havet.

 

Blå Flag programmet 2013 byder på en række spændende aktiviteter. Som noget helt nyt laver vi Blå Flag-turné. Vi pakker bilen med udstyr og besøger de forskellige strande i kommunen.

Aktiviteterne finder man på facebook-siden ”Blå Flag Sønderborg”. Her finder du også de øvrige aktiviteter, som vi tilbyder i år: Strandkunst, dragebygning, ”spis din kyst”, snorklesafari, krabbens dag og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På kommunens hjemmeside, www.sonderborgkommune.dk kan du finde programmet ved at søge på ”blå flag”.

 

Du er altid velkommen til at kigge inden for på Blå Flag-stationen på Sønderborg Lystbådehavn. Her kan du fx låne udstyr som waders, våddragt, krabbefangerudstyr og vandkikkert, så du selv kan gå på opdagelse på det lave vand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...