Kommunen klar til Blå Flag tourné ved strandene

24. juni 2013 Uncategorized

Det er med samme stærke hold som sidste år, at Sønderborg Kommune inviterer til Blå Flag-aktiviteter i 2013.

Mik Haar, der er uddannet skibsofficer, og biologistuderende Mette Juhl er igen klar med waders, fiskenet, spand og en masse viden om livet langs kysten og i havet.

 

Blå Flag programmet 2013 byder på en række spændende aktiviteter. Som noget helt nyt laver vi Blå Flag-turné. Vi pakker bilen med udstyr og besøger de forskellige strande i kommunen.

Aktiviteterne finder man på facebook-siden ”Blå Flag Sønderborg”. Her finder du også de øvrige aktiviteter, som vi tilbyder i år: Strandkunst, dragebygning, ”spis din kyst”, snorklesafari, krabbens dag og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På kommunens hjemmeside, www.sonderborgkommune.dk kan du finde programmet ved at søge på ”blå flag”.

 

Du er altid velkommen til at kigge inden for på Blå Flag-stationen på Sønderborg Lystbådehavn. Her kan du fx låne udstyr som waders, våddragt, krabbefangerudstyr og vandkikkert, så du selv kan gå på opdagelse på det lave vand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...