Kommunen vil fremrykke besparelser – det kan betyde fyringer

21. marts 2018 Politik

Onsdag var der enighed i økonomiudvalget  om at følge en ny kommunal budgetstrategi, så de besparelser, der skulle gennemføres over nogle år, skal være på plads i løbet af 2019.

“Vi kan se, vores kassebeholdning udhules og der skal samlet spares 35 millioner kroner”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Der kan komme fyringer

“Vi tager ikke sorgerne på forskud og vi går heller ikke ud og fyrer folk for 35 millioner kroner. Men nogle af vores opgaver skal klares af færre medarbejdere”, siger borgmesteren.

“Og så kigger vi på andre muligheder, som for eksempel af få flere væk fra offentlig forsørgelse”, siger han.

For at have de rigtige tal – med den nye udligning og andre ting udefra – så lægges der først en plan frem i midten af august, hvorefter politikerne beslutter, hvad der konkret skal gøres.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...