Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

Elstrup Mølle. Arkivfoto: Torben Sievertsen
Elstrup Mølle. Arkivfoto: Torben Sievertsen
15. juni 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle.

Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse.

Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med specifikke input og gode ideer til processen, andre har deltaget i nabo-dialogmøder eller hørt om projektet på landsbylaugmødet på Trympellyng i efteråret 2023 med videre. Nu har alle interesserede mulighed for at blive opdateret på den udarbejdede helhedsplan og planerne for restaurering af den 150+ år gamle mølle og tilhørende bygningsmasse. Se program i vedlagte invitation, skriver Elstrup Mølles Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kvitterer for deltagelsen med en ringridderpølse, en forfriskning og en kop kaffe og ser frem til en Jeres deltagelse. Tilmelding er ikke nødvendig, men du er velkommen til at tilkendegive din eller Jeres deltagelse ved at sende en mail med dit navn og antal deltagere til: [email protected]

Værterne opfordrer alle, som har mulighed for det, til at cykle eller spadsere til mødet for på at bidrage til bæredygtig transport og undgå parkeringskaos omkring møllen.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...