Kør til valgstedet og hjem for en femmer

23. oktober 2013 Uncategorized
Sydtrafik kører dig til stemmeurnen og hjem igen for 5 kroner.

Sydtrafik kører dig til stemmeurnen og hjem igen for 5 kroner.

Penge skal ikke være en hindring for at stemme til kommunalvalget den 19. november. Derfor sælger Sydtrafik på valgdagen en kampagnebillet til fem kr. for en tur frem og tilbage fra valgstedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sydtrafiks bestyrelse har besluttet at gøre sit til, at alle får mulighed for at stemme til kommunalvalget. Vi vil ikke risikere, at nogle bliver hjemme, alene fordi de ikke har råd til busbilletten”, siger bestyrelsesformand Poul Rosendahl.

Hver kommune har sin egen billet, og den kan benyttes i hele kommunen mellem kl. 8.00-21.00 på valgdagen den 19. november.

Den billige billet kan købes af alle, der har en mobiltelefon eller en smartphone. Den købes som SMS- eller mobilbillet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mobilbillet

Har du smartphone, henter du Sydtrafiks mobilapp gratis i App Store eller Google Play eller direkte på mobilbillet.sydtrafik.dk/app

SMS

SMS-billetten købes ved at sende kommunens kode, ”KV13Sønderborg”, til 1448. Når du efterfølgende har bekræftet købet, modtager du billetten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...