Kristian fra Nordborg er Årets Træner 2012

20. april 2013 Uncategorized

Kristian Dreyer startede med at træne som 14-årig i Nord-Als Boldklub. Han har 18 års ledererfaring. Han har tidligere været seniorformand, 1. holds træner og ungdomstræner, skriver Nord-als Boldklub i indstillingen.

Lederuddannelse i Forsvaret har gavnet Nord-als Boldklub.

Nu er Kristian bestyrelsesmedlem, træner/leder og ungdomsformand i klubben.

Kristian er netop påbegyndt sit andet år som ungdomsformand. På bare et år har han formået at skabe en meget velorganiseret ungdomsafdeling. Kristian har indført målsætninger i afdelingen og sørget for, at træneruddannelse har høj prioritet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det som adskiller Kristian fra mange andre trænere og ledere er hans store engagement for hele klubben. Han er selv med til at skabe de rammer som han stiller krav om for at kunne opnå succes med sin sport.

Det udøver stor respekt i Nord-Als Boldklub.

Kristian er involveret i rigtig mange opgaver i klubben, bl.a. julebal, byfest og hjælperbank. Helt naturligt får han i disse sammenhænge ledelsesansvar – han er en født leder og har også kompetencerne til denne rolle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Kristian er lederuddannet i forsvaret og medbringer mange gode egenskaber fra sit professionelle liv. Disse egenskaber nyder klubben godt af.

 

Kristians handlekraft og målbevidste stræben giver Nord-Als boldklub resultater, som hele klubben kan glæde sig over.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...