Kristian fra Nordborg er Årets Træner 2012

20. april 2013 Uncategorized

Kristian Dreyer startede med at træne som 14-årig i Nord-Als Boldklub. Han har 18 års ledererfaring. Han har tidligere været seniorformand, 1. holds træner og ungdomstræner, skriver Nord-als Boldklub i indstillingen.

Lederuddannelse i Forsvaret har gavnet Nord-als Boldklub.

Nu er Kristian bestyrelsesmedlem, træner/leder og ungdomsformand i klubben.

Kristian er netop påbegyndt sit andet år som ungdomsformand. På bare et år har han formået at skabe en meget velorganiseret ungdomsafdeling. Kristian har indført målsætninger i afdelingen og sørget for, at træneruddannelse har høj prioritet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det som adskiller Kristian fra mange andre trænere og ledere er hans store engagement for hele klubben. Han er selv med til at skabe de rammer som han stiller krav om for at kunne opnå succes med sin sport.

Det udøver stor respekt i Nord-Als Boldklub.

Kristian er involveret i rigtig mange opgaver i klubben, bl.a. julebal, byfest og hjælperbank. Helt naturligt får han i disse sammenhænge ledelsesansvar – han er en født leder og har også kompetencerne til denne rolle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Kristian er lederuddannet i forsvaret og medbringer mange gode egenskaber fra sit professionelle liv. Disse egenskaber nyder klubben godt af.

 

Kristians handlekraft og målbevidste stræben giver Nord-Als boldklub resultater, som hele klubben kan glæde sig over.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...