Kristian Myrhøj: Kulturudvalget glemte erhvervsdelen

14. november 2013 Uncategorized

Borgmesterkandidat Kristian Myrhøj, Radikale, skriver:

Byrådspolitikerne taler lige nu meget højt om, hvordan de vil skabe bedre vilkår for erhvervslivet i kommunen.

Sønderborg har de seneste fire år haft et politisk udvalg, der hedder ‘Kultur og erhverv’. På kommunens hjemmeside findes der en liste med 15 punkter over udvalgets vigtigste opgaver.

Kristian Myrhøj, Det radikale Venstre.

Kristian Myrhøj, Det radikale Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun ét punkt indeholder ordet erhverv, og det er “erhverv og turisme”. Resten handler om kultur. Kommunalt fokus på erhverv skal man således lede længe efter og man er fristet til at sige resultater ligeså.

Jo, Sønderborg har for nylig, ligesom flere andre danske byer, etableret en Erhvervskontakt. Bedre sent end aldrig. Dækningsafgiften er halveret. Regningen er tørret af på kommunens borgere.

Det er ikke imponerende.

Kommer det Radikale Venstre i byrådet, vil vi arbejde for at der kommer et Erhvervsudvalg, der faktisk beskæftiger sig med erhverv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valg-Xtra

Oplev Kristian Myrhøj “live” på denne video: http://www.youtube.com/watch?v=W1AbKpmfwFI

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...