Kristian på Teknisk Gymnasium får måske 12 i alle fag

25. juni 2013 Uncategorized

Det er Kristian Wiborg Antonsen, der går på den Naturvidenskabelige retning. Indtil nu har Kristian fået 12-taller ved samtlige eksamener – mundtlige som skriftlige.

 

Kristian har klaret sig så godt i gymnasiet, at får han også 12 til sin sidste eksamen på onsdag, vil hans eksamensbevis være dekoreret udelukkende med 12-taller.

Det gælder endda også for Kristians årskarakter, der kun ’skæmmes’ af et enkelt 10-tal i mundtlig kommunikation og it.

 

Kristian satser selvfølgelig på også at få et 12-tal på onsdag i det sidste fag, som er Studieområdet, hvor han skal op i tværfaglige kompetencer. Han er spændt, men ikke specielt nervøs, og Kristian mener selv, at det er gået ham så godt, fordi han ud over at være god i skolen, gennem hele gymnasietiden også har arbejdet hårdt med lektier og forberedelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Og så er vi i min klasse faktisk mange, som er dygtige og har fået høje karakterer, og vi har et super godt socialt miljø, så man bliver også inspireret og støttet af de andre. Det betyder også rigtig meget ved eksamen, siger Kristian.

 

Når studentereksamen er i hus vil Kristian søge ind på medicinstudiet i Aarhus Da Kristian har taget mange af fagene på A-niveau kan han gange sit gennemsnit med 1,06 og fordi han går direkte videre med sin uddannelse, kan han yderligere gange sit eksamensbevis med en faktor. Dermed lander Kristian på et gennemsnit på ca. 13,6. Den karakter giver ham frit valg på alle hylder på universiteterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Kristians mor og far, der selv er uddannet hhv. pædagog og ingeniør, vil stå uden for eksamensdøren på onsdag, så det er formentlig én af dem, der får lov at give Kristian studenterhuen på.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...