Kulturnatten: Dykkerne er igen med til Kulturnatten

11. august 2022 Sport

Sønderborg Sportsdykker Klub deltager igen i år i Kulturnatten, samme sted som altid, lige neden for Rytterstatuen.

Klubben glæder sig altid til at møde andre interesserede og nysgerrige samt til at besvare spørgsmål eller erfare nyt, skriver dykkerklubben.

Et fantastisk sammenhold i klubben betyder, at vi er mange medlemmer, der aktivt deltager i arrangementet, så der vil være medlemmer på standen løbende, og ind i mellem dykkes lidt.

Dykning er for Sønderborg Sportsdykker Klub mange ting: Udvikling, uddannelse, Fælleskab, naturoplevelser, undervandsjagt, vrag-dykning, foto-dykning, dykkerture og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Sportsdykker Klub er en velfungerende klub, hvor der er en række udvalg, som står for de forskellige aktiviteter og opgaver”, siger formanden. Lige ud for klubhuset er der et vrag, som mange dykkere er vilde med at komme ned til. Og så er der vel omkring 20 andre i havet omkring Als.

Dét, som samler medlemmerne i dykkerklubben, er den fælles passion for vand og især for det, der under havoverfladen. Fælles for dem alle er, at deres ture starter i klubhuset ved Verdens Ende. Det er også dér kommende dykkere skal komme, hvis de vil lære.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...