Kulturnatten: Powerkvinder går sammen i Kvindeparaply i Sønderborg

15. august 2016 Sønderborg

En ny ”Kvindeparaply i Sønderborg” er skut frem efter mottoet: ”Sammen kan vi mere, og sammen kan vi hjælpe flere kvinder i nød – såvel lokalt som nationalt og internationalt”. En del af kvinderne deltager i Kulturnatten.

“Vi har i hver vores forening forskellige formål, men ét er vi fælles om og det er: Kvinder hjælper kvinder” skriver kvindeforeningerne i en fælles pressemeddelelse.

Kvindeforeningerne har gennem en årrække arbejdet sammen om at arrangere ”Kvindedagen 8. Marts” i Sønderborg, hvor der er boder, lotteri, spændende foredrag, film og workshops etc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet blev videreudviklet i 2015 til Grundlovsdag, hvor ”Kvindernes Eg” blev afsløret ved Sønderborg Slot – for at markere 100 året for kvindernes valgret.

Nu gælder det så et samarbejde i en fælles stand til ”Kulturnatten”, hvor fire af de seks foreninger vil dele telt med diverse info, quiz, lidt godt til ganen og hyggeligt samvær.

Kvindeforeningerne er: Erhvervskvinderne, Inner Wheel, Kvinde- og Krisecentret, Lions Als, Soroptimisterne  og Zonta.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...