Kultursalen: Nattergal på jordomrejse i Augustenborg

18. marts 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Publikum kan se frem til at få rørt lattermusklerne noget så gevaldigt, når den populære ”nattergal”, Carsten Knudsen, fredag den 8. april gæster Kultursalen i Augustenborghallerne.Carsten2

Carsten, der af både børn og voksne huskes fra TV-serien ”The Julekalender”, tager publikum med på en jordomrejse, hvor de undervejs stifter bekendtskab med flamenco, mavedans samt blues, jazz og folk-musik. Naturligvis er der også nye fortællinger om onkel Erling og kone Clara på repertoiret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs i sit show vil Carsten blandt andet gøre op med Darwins teori om, at mennesket nedstammer fra aberne. Ja, han vil demonstrere, at det faktisk er det stik modsatte – at aberne nedstammer fra mennesket, skriver MIFs Kulturudvalg i en pressemeddelelse.

Flere gange har Carsten Knudsen underholdt Dronning Margrethe, når han har håndteret sit musikinstrument ukulelen. Det får det alsiske publikum også smagsprøver på og mon ikke favoritinstrumentet guitaren er med til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til forestillingen fås på www.mif.dk/kultur

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...