Kunstskoleelevers værker er inspireret af Touren

31. maj 2022 Tour de France

Den unge flok af lovende talenter på Sønderborgs Kunstskoles BGK- hold bliver udfordret på helt nye parametre i disse dage.

Som et frivilligt projekt på Billedkunstnerisk Grund-Kursus har kursisterne fået til opgave at forholde sig nysgerrigt og refleksivt til den Tour-stemning, der dominerer i bylivet denne sommer, hvor Sønderborg sitrer af spænding og forventning forud for den store dag, der sætter byen på verdenskortet med vores værtskab for tredje etape i verdens største cykelløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemningen og sammenholdet i lokalsamfundet har derfor været et gennemgående tema for BGK-holdet dette forår, og de har selv høstet godt af fællesskabsfølelsen under processen, der i sidste ende er udmundet i en mangfoldighed af individuelle kunstværker i Tourens ånd.

“Vi har haft særligt fokus på at udfordre kursisterne i at lade sig inspirere af omgivelserne og tage stemningen ind, så de øver sig i at afspejle unikke situationer i deres kunst. Det har været helt oplagt at bruge dette års store Tour de France-begivenhed som inspiration for undervisningen”, siger vejleder Amel Ibrahimovich til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De endelige Tour de France-værker fra talentholdet på BGK kommer på gaden som plakater den 3. juli og kan hentes gratis på udvalgte steder i byen – heriblandt i Borgen, hvor der vil stå en stander med et betragteligt antal unikke kunstplakater til alle interesserede./ds

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...