Kunstskolen: Flyv ud i verden og sæt jeres spor

25. maj 2013 Uncategorized

– Hvor har været dejligt at være sammen med og hvor har i dog rykket jer.

Så begejstret lød Thomas Lunau, da han som chef for Sønderjyllands Kunstskole sagde farvel til sine BGK-elever, der fredag rundede deres intensive uddannelsesforløb af med en udstilling af de seneste værker fra de seks kreative elever.

Der blev delt rosende ord ud til de flyvefærdige elever fra Thomas Lunau.

– Nu skal i ud den store og farlige verden, men husk på, at i kan nogle ting og følger i jeres drømme, så kommer det til at gå jer godt, siger Thomas Lunau og fortæller, at han for år tilbage stod præcis samme sted, som hans elever står i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg anede faktisk ikke helt, hvad der så ville ske, men alting gik ganske godt, siger han og ønsker det samme for det lille, pragtfulde hold, der fik fornøjelsen af at vise deres værker frem til familie, venner og andre besøgende, der fik et glimt af sammensmeltningen mellem kreativitet, kvalitet og gå-på-mod.

 

Se billeder fra festdagen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.554363714614197.1073741857.371861676197736&type=3

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...