Kvik kvinde blokerede for to tyveknægtes togt

15. marts 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

En kvik 50-årig kvinde fik fredag eftermiddag stoppet to tyve, som var brudt ind i hendes hus. Kvinden kom hjem fra arbejde kl. 15.30 og opdagede en fremmed bil i indkørslen. Da hun kom tættere på, kunne hun se, at der var knust en rude ved husets politi5bagtrappe, og kvinden parkerede derfor på tværs af indkørslen, så den fremmede bil ikke kunne komme ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden ringede så til politiet, og mens hun snakkede med dem, kom en mand ud fra huset med en bærbar computer i hånden. Da han så kvinden, råbte han noget og flygtede ind i huset. Sammen med sin medgerningsmand løb han væk via terrassedøren.

– Vi får stoppet den ene ret hurtigt, og en halv time senere får vi anholdt den anden ved hjælp af en hundepatrulje, siger Syd- og Sønderjyllands Politi.

Når man først er i arresten, så er det slut med at bryde ind i folks hjem. I hvert fald for en tid.

Når man først er i arresten, så er det slut med at bryde ind i folks hjem. I hvert fald for en tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var ingen tvivl om, at manden havde noget med indbruddet at gøre – han blev nemlig anholdt med tyvekoster fra hjemmet.

De to mænd er 22 og 34 år og fra lokalområdet.

De bliver fremstillet i et grundlovsforhør lørdag i håbet om, at arresten kan få dem i ro.

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...