Kvik kvinde blokerede for to tyveknægtes togt

15. marts 2014 Uncategorized

En kvik 50-årig kvinde fik fredag eftermiddag stoppet to tyve, som var brudt ind i hendes hus. Kvinden kom hjem fra arbejde kl. 15.30 og opdagede en fremmed bil i indkørslen. Da hun kom tættere på, kunne hun se, at der var knust en rude ved husets politi5bagtrappe, og kvinden parkerede derfor på tværs af indkørslen, så den fremmede bil ikke kunne komme ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden ringede så til politiet, og mens hun snakkede med dem, kom en mand ud fra huset med en bærbar computer i hånden. Da han så kvinden, råbte han noget og flygtede ind i huset. Sammen med sin medgerningsmand løb han væk via terrassedøren.

– Vi får stoppet den ene ret hurtigt, og en halv time senere får vi anholdt den anden ved hjælp af en hundepatrulje, siger Syd- og Sønderjyllands Politi.

Når man først er i arresten, så er det slut med at bryde ind i folks hjem. I hvert fald for en tid.

Når man først er i arresten, så er det slut med at bryde ind i folks hjem. I hvert fald for en tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var ingen tvivl om, at manden havde noget med indbruddet at gøre – han blev nemlig anholdt med tyvekoster fra hjemmet.

De to mænd er 22 og 34 år og fra lokalområdet.

De bliver fremstillet i et grundlovsforhør lørdag i håbet om, at arresten kan få dem i ro.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...