Kvinde- og Krisecenter kalder på nye frivillige til krisevagter

24. februar 2016 Sønderborg

På Kvinde- og Krisecentret i Sønderborg er der plads til flere frivillige vagter. Og vagter – er de frivillige, der åbner døren for voldsramte kvinder, når de trykker på dørklokken – og også tager telefonen, når den ringer.

“De frivillige vagter har selvfølgelig også andre opgaver og skal også give sig tid til at lytte på de voldsramte kvinder, når de har brug for at snakke med en om de ting, de har oplevet”, siger centerleder Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinde- og Krisecentret på Agervang 5 i Sønderborg.

Kvinde- og Krisecentret på Agervang 5 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinde- og Krisecentret har en procedure, som følges, når der skal lukkes frivillige ind. Og det allerførste skridt til at blive frivillig på et af de mest eftertragtede frivillig-steder i Sønderborg er, at komme til intromødetirsdag den 1. marts fra kl. 17 og et par timer frem.

“De kvinder, der har lyst til opgaven skal ganske enkelt bare dukke op kl. 17 og så fortæller vi om huset og det at være frivillig hos os”, siger Ruth Malle. Centret klæder de frivillige virkeligt godt på, så de ikke kommer til at opleve at stå i en situation, som de ikke kan håndtere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der skrives jobansøgninger, så tæller det at have lavet frivilligt socialt arbejde – og det skader bestemt ikke, at indsatsen er lagt i et af de mest velfungerende og respekterede steder, hvor du kan være med til at beskytte og hjælpe kvinder og børn mod vold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...