Kvinde- og Krisecenter: Vi savner nye sjove og underholdende frivillige

16. november 2015 Sønderborg

“Hvor vil vi dog gerne have nogle frivillige der kan komme en gang imellem og lave noget sjovt med husets børn. Altså ikke faste dage hver uge. Bare en gang imellem”, siger Ruth Malle, der er leder i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Ruth Malle vil gerne have frivillige, kreative underholdere.

Ruth Malle vil gerne have frivillige, kreative underholdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når mødre må flygte fra voldelige kærester eller mænd, så tager de selvfølgelig børnene med sig og de indskrives også i centret.

“Det er vigtigt, at børnene får nogle gode og sjove oplevelser i rygsækken under deres ophold”, siger Ruth Malle.

“Derfor efterlyser vi frivillige, der kan male, tegne, trylle, spille musik eller måske synge sange med børnene”, siger Ruth Malle.

Vejen til at få lov til at underholde i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter er meget enkel: Ring på telefon 7442 0528 og spørg efter Ruth Malle, der vil forklare, hvordan det er muligt for dig eller jer, at komme ind blandt de mange frivillige i det fantastisk velfungerende hus.

Måske er der unge fra Kunstskolen eller Musikskolen, der synes, de har mod på at gøre noget for Kvinde- og Krisecentrets børn?

Enhver, der har en god idé, der kan fange børns interesse kan melde sig.

Også dig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...