Kvinde- og Krisecenter: Vi savner nye sjove og underholdende frivillige

16. november 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

“Hvor vil vi dog gerne have nogle frivillige der kan komme en gang imellem og lave noget sjovt med husets børn. Altså ikke faste dage hver uge. Bare en gang imellem”, siger Ruth Malle, der er leder i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Ruth Malle vil gerne have frivillige, kreative underholdere.

Ruth Malle vil gerne have frivillige, kreative underholdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når mødre må flygte fra voldelige kærester eller mænd, så tager de selvfølgelig børnene med sig og de indskrives også i centret.

“Det er vigtigt, at børnene får nogle gode og sjove oplevelser i rygsækken under deres ophold”, siger Ruth Malle.

“Derfor efterlyser vi frivillige, der kan male, tegne, trylle, spille musik eller måske synge sange med børnene”, siger Ruth Malle.

Vejen til at få lov til at underholde i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter er meget enkel: Ring på telefon 7442 0528 og spørg efter Ruth Malle, der vil forklare, hvordan det er muligt for dig eller jer, at komme ind blandt de mange frivillige i det fantastisk velfungerende hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske er der unge fra Kunstskolen eller Musikskolen, der synes, de har mod på at gøre noget for Kvinde- og Krisecentrets børn?

Enhver, der har en god idé, der kan fange børns interesse kan melde sig.

Også dig.

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...