Kvinde- og Krisecentret søger frivillige lærere til husets børn

19. oktober 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har brug for nogle tidligere skolelærere, der har lyst til at være frivillige undervisere.

Det fortæller centerleder Ruth Malle.

“Her i huset kommer der kvinder med børn og nogle gange kan børnene ikke komme i skole”, siger Ruth Malle til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når børnene ikke kan det, så kan det skyldes, at familien kommer fra en anden kommune eller det kan ligge i den risikovurdering, som politiet har lavet for den konkrete mor og hendes børn.

“Vi synes, at det er synd, hvis børn skal være i huset i flere uger uden undervisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har vi hele tiden haft en håndfuld lærere, der er på efterløn eller pension, som frivillige undervisere”, siger Ruth Malle.

Nu er der sket det, at nogle af lærerne er flyttet og det giver plads til nye.

“Det bedste er, når vi har fem eller seks undervisere, fordi de så blot skal komme en enkelt gang om ugen og hjælpe børnene med skolesager i nogle få timer”, siger Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnene kan være fra klasse 0 og til og med 9. klasse.

Som frivillig underviser bliver man en del af en særdeles velfungerende frivilligstab i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter – og det giver jo chancen for at møde nye og spændende mennesker, Og som lærer, så ved man jo, at det gør en forskel for et barn, at han eller hun ikke mister alt for meget undervisning.

Hvis du er tidligere lærer og gerne vil vide mere om udfordringerne som frivillig underviser i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, så send en mail til kkc@krisecenter.dk – og når du har gjort det, så bliver du kontaktet af Ruth Malle.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...