Kvinde- og Krisecentret søger frivillige lærere til husets børn

19. oktober 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har brug for nogle tidligere skolelærere, der har lyst til at være frivillige undervisere.

Det fortæller centerleder Ruth Malle.

“Her i huset kommer der kvinder med børn og nogle gange kan børnene ikke komme i skole”, siger Ruth Malle til SønderborgNYT. Når børnene ikke kan det, så kan det skyldes, at familien kommer fra en anden kommune eller det kan ligge i den risikovurdering, som politiet har lavet for den konkrete mor og hendes børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synes, at det er synd, hvis børn skal være i huset i flere uger uden undervisning. Derfor har vi hele tiden haft en håndfuld lærere, der er på efterløn eller pension, som frivillige undervisere”, siger Ruth Malle.

Nu er der sket det, at nogle af lærerne er flyttet og det giver plads til nye.

“Det bedste er, når vi har fem eller seks undervisere, fordi de så blot skal komme en enkelt gang om ugen og hjælpe børnene med skolesager i nogle få timer”, siger Ruth Malle. Børnene kan være fra klasse 0 og til og med 9. klasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som frivillig underviser bliver man en del af en særdeles velfungerende frivilligstab i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter – og det giver jo chancen for at møde nye og spændende mennesker, Og som lærer, så ved man jo, at det gør en forskel for et barn, at han eller hun ikke mister alt for meget undervisning.

Hvis du er tidligere lærer og gerne vil vide mere om udfordringerne som frivillig underviser i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, så send en mail til kkc@krisecenter.dk – og når du har gjort det, så bliver du kontaktet af Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...