Kvinde- og Krisecentrets udslusningsgruppe mangler gevinster

15. oktober 2017 Sønderborg

Når voldramte kvinder og deres børn flytter fra Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, tager husets udslusningsgruppe over og hjælper kvinderne gennem den første tid, hvor de er i nye omgivelser.

“Voldsramte kvinder er ofte meget ensomme, så det har uvurderlig betydning, at de kommer i gang med et bedre liv det sted, hvor de skal bo”, siger centerleder Karina Lüthje til SønderborgNYT.

Voldramte har tit og ofte lavt selvværd – og har brug for nogle, de kan følges med, når de skal på indkøb, cafébesøg og andre ting udenfor hjemmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og her træder vi til – ligesom vi også tager de kvinder og børn, som vi hjælper, med på ferie og på ture, så de kan få nogle positive oplevelser at bygge på”, siger udslusningsgruppen.

Og det koster penge

“Vores eneste indtægt er vores tombola, som vi stiller op ved det årlige julearrangement for inviterede gæster”, siger udslusningsgruppen og fortsætter:

“Hvis vi skal ud og købe gevinsterne, så får vi ikke tjent nogle penge til vores arbejde”.

Derfor vil Sønderborg Kvinde- og Krisecenter meget gerne tage imod gaver, der kan bruges som præmier i tombolaen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi forestiller os, at butikker måske har lyst til at hjælpe. Der kan også være nogle, der strikker eller vil give hjemmelavet marmelade”, siger udslusningsgruppen.

Udslusningsgruppen har frem til den 5. december til at samle gevinster sammen – og kort efter stilles de op på gevinsthylderne, så tombolaen kan komme i brug.

Vil du give en præmie til husets vigtige arbejde, så kan du ringe på telefon 74 42 05 28.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...