Kvinde- og Krisecentrets udslusningsgruppe mangler gevinster

15. oktober 2017 Sønderborg

Når voldramte kvinder og deres børn flytter fra Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, tager husets udslusningsgruppe over og hjælper kvinderne gennem den første tid, hvor de er i nye omgivelser.

“Voldsramte kvinder er ofte meget ensomme, så det har uvurderlig betydning, at de kommer i gang med et bedre liv det sted, hvor de skal bo”, siger centerleder Karina Lüthje til SønderborgNYT.

Voldramte har tit og ofte lavt selvværd – og har brug for nogle, de kan følges med, når de skal på indkøb, cafébesøg og andre ting udenfor hjemmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og her træder vi til – ligesom vi også tager de kvinder og børn, som vi hjælper, med på ferie og på ture, så de kan få nogle positive oplevelser at bygge på”, siger udslusningsgruppen.

Og det koster penge

“Vores eneste indtægt er vores tombola, som vi stiller op ved det årlige julearrangement for inviterede gæster”, siger udslusningsgruppen og fortsætter:

“Hvis vi skal ud og købe gevinsterne, så får vi ikke tjent nogle penge til vores arbejde”.

Derfor vil Sønderborg Kvinde- og Krisecenter meget gerne tage imod gaver, der kan bruges som præmier i tombolaen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi forestiller os, at butikker måske har lyst til at hjælpe. Der kan også være nogle, der strikker eller vil give hjemmelavet marmelade”, siger udslusningsgruppen.

Udslusningsgruppen har frem til den 5. december til at samle gevinster sammen – og kort efter stilles de op på gevinsthylderne, så tombolaen kan komme i brug.

Vil du give en præmie til husets vigtige arbejde, så kan du ringe på telefon 74 42 05 28.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...