Kvindedagen: Britta Nørgaard er årets kvinde

9. marts 2016 Sønderborg
IMG_9999

Britta Nielsen, Helen Dalvig og Susan Rosenberg. I baggrunden Camilla Pantel.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

På Kvindedagen blev Britta Nørgaard, der er en af ildsjælene på Asylcentret på Sønderborg Kaserne, kåret som Årets Kvinde på Kvindedagen på AGS tirsdag aften.

“Britta Nørgaard gør en virkelig stor indsats og hun formår ikke alene at få lidt penge i kassen i butikken, men hun får noget ud af de penge. Blandt andet gør Britta Nørgaard meget for, at danskere og asylansøgere mødes”, siger Susan Rosenberg, inden hun  og Camilla Pantel rækker blomster og diplom til modtageren.

Helen Dalvig, lokal kunstner, gav et billede til Britta Nørgaard, der takkede:

“Det er ret overvældende at blive nomineret og endnu mere at få prisen. Jeg er stolt over, at flygtningearbejdet er kommet i fokus. Jeg ser ikke prisen som min alene. De mange frivillige i tøjbutikken i kælderen under kasernen, har også del i den”, siger Britta Nørgaard

Hvert år siden 2002 har ganske særlige kvinder modtaget årets Kvindepris. Kriteriet er, at modtageren af prisen skal være en kvinde. Hun skal have udrettet noget, der med rette går ud over, hvad andre kan forvente. Hendes arbejde skal have en stor betydning for andre.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk