Kvindekomiteen inviterer områdets kvinder til Kvindedagen

17. januar 2022 Sønderborg

Folketinget og sundhedsmyndighederne siger, der er styr på Coronaen og de forskellige restriktioner fjernes eller lempes efterhånden. Kvindekomiteen har derfor besluttet, at i 2022 holder vi 8. marts-arrangementet, Kvindedagen, skriver Kvindekomiteen.

Kvindedagen har to formål. Det ene er at give områdets kvinder mulighed for at mødes til et arrangement, hvor vi både hører på et oplæg og/eller noget musik, hygger os sammen og samler penge ind, som Kvindekomiteen donerer til Kvinde- og Krisecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinde- og Krisecentret bruger pengene til aktiviteter eller indkøb, som Kvindekrisecentret ikke kan bruge de offentlige tilskud til.

I 2021 samlede Kvindekomiteen penge ind gennem en virtuel indsamling. Donationen på 25.000 kr. blev blandt andet brugt til udflytningspakker til beboerne.

Kvindedagen får besøg af Anne Sophia Hermansen, kulturkommentator og samfundsdebattør, der har lovet et spændende oplæg til deltagerne.

Kvindekomiteen uddelte ingen kvindepris i 2021, til gengæld uddeler vi to kvindepriser i 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindepriserne overrækkes til kvinder, der markerer sig i lokalområdet ved at gøre en forskel gennem en frivillig indsats.

Kvindekomiteen opfordrer til, at I allerede nu sætter kryds i kalenderen den 8. marts kl. 17.30, hvor vi mødes på Hotel Sønderborg Strand.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Sønderborg

Gratis adgang til jubilæumskoncerten Nordic Masterclass for Conductors

30. maj 2023 Kultur

Torsdag den 15. juni kl. 19.30 er der fri entré til 10-års jubilæumskoncert i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester i forbindelse med afslutningen af dette års Nordic Masterclass for Conductors, som finder sted fra den 10. – 15. juni. Det er i år 10. gang, at Nordic Masterclass for Conductors holdes i Sønderborg, siden den danske […]

Læs mere...