LA: Skuffet over Fælleslistens slingrekurs

15. september 2013 Politik

Formanden for LA, Henrik Juul Nielsen skriver:

Jeg må sige, at jeg er dybt skuffet over Fælleslisten svingende kurs. Først er de imod en skattestigning, derefter, når man skal i arbejdstøjet, ja så tyer man til den lette løsning: Sige god for en skattestigning på 95 mio. kr.
Eller sagt med andre ord en familie på 2 voksne og 2 børn vil blive frarøvet op mod 5000 kr. pr. år.

LA ser kun en vej frem – men fortæller ikke om den.
Artiklen fortsætter under annoncen

Disse 95 mio.kr. som kunne bruges på at skabe arbejdspladser  i vores hårdt ramt butiksliv og penge, der også kunne være med til at Borgen bliver en succes.
At S, SF ikke har andre forslag undrer mig ikke, men jeg håber meget, at de borgerlige partier gør som Venstre: Dropper de skattestigninger, de gavner intet, og til Fælleslisten: Find jer nu en ansvarlig linje, så vi kan skabe den vækst Sønderborg så hårdt har brug for. Hvis i lytter til erhvervslivet, er en skattestigning ikke noget Sønderborg har råd til. Prisen bliver alt for høj.
Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg sætter min lid til vores borgerlige naboer, DF, der må ændre tilslutningen til en skattestigning, da der intet bevis er for,  at vi får flere penge i kassen. Vi er nødt til gøre Sønderborg mere effektiv på alle områder, alle sten skal vendes. Det er hårdt arbejde, som tager tid.
Men vi kan gøre det nu, eller vente til det bliver sværere.  Om vi vil eller ej der er kun en vej frem!
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...