LA: Skuffet over Fælleslistens slingrekurs

15. september 2013 Politik

Formanden for LA, Henrik Juul Nielsen skriver:

Jeg må sige, at jeg er dybt skuffet over Fælleslisten svingende kurs. Først er de imod en skattestigning, derefter, når man skal i arbejdstøjet, ja så tyer man til den lette løsning: Sige god for en skattestigning på 95 mio. kr.
Eller sagt med andre ord en familie på 2 voksne og 2 børn vil blive frarøvet op mod 5000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

pr. år.

LA ser kun en vej frem – men fortæller ikke om den.
Disse 95 mio.kr. som kunne bruges på at skabe arbejdspladser  i vores hårdt ramt butiksliv og penge, der også kunne være med til at Borgen bliver en succes.
At S, SF ikke har andre forslag undrer mig ikke, men jeg håber meget, at de borgerlige partier gør som Venstre: Dropper de skattestigninger, de gavner intet, og til Fælleslisten: Find jer nu en ansvarlig linje, så vi kan skabe den vækst Sønderborg så hårdt har brug for. Hvis i lytter til erhvervslivet, er en skattestigning ikke noget Sønderborg har råd til. Prisen bliver alt for høj.
Jeg sætter min lid til vores borgerlige naboer, DF, der må ændre tilslutningen til en skattestigning, da der intet bevis er for,  at vi får flere penge i kassen. Vi er nødt til gøre Sønderborg mere effektiv på alle områder, alle sten skal vendes. Det er hårdt arbejde, som tager tid.
Men vi kan gøre det nu, eller vente til det bliver sværere.  Om vi vil eller ej der er kun en vej frem!
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk