Lær zoneterapi i knap et par timer og så kan du gi’ dit barn en bedre søvn

22. januar 2019 Sønderborg

Den 28. januar kl. 10.30 – 12.00 har du mulighed for at deltage i en workshop i Aftenskolernes Hus, hvor du kan lære, hvordan du selv kan forbedre dit barns søvn.

Det er uddannet zoneterapeut, Eva Raguse, der underviser på workshoppen.

Du får undervisning i akupressurpunkter og zoneterapi, der kan hjælpe dit barn/din baby, dår det har svært ved at finde ro og falde i søvn, skriver FOF.

Vi har alle disse punkter til rådighed på vores krop og Eva Raguse lærer dig, hvordan du bruger dem bedst muligt, så du efter workshoppen har mulighed for at bruge det lærte til at behandle dit barn i rolige hjemlige omgivelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tag dit barn/baby med til workshoppen, medbring gerne en dyne eller lignende, som dit barn kan ligge på.

Pris for deltagelse er 100 kr.

Kurset foregår i en kombination af teori og praksis, din baby er derfor hjertelig velkommen.

Alle deltagere får udleveret en oversigt over de gennemgåede punkter, som man altid vil kunne bruge som opslagsværk.

Det virker altså

“Det har været en oplevelse af have Eva Raguse på besøg og så virker behandlingerne med det samme. Bestemt noget, der blev en del af vores hverdag her i Mariehønen”, siger Joan H. Jensen fra børnepasningen Mariehønen i Kværs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var helt tydeligt på børnene i Kværs, at de nød at få behandlingerne. Flere af dem fortsatte selv med zoneterapien efter, at de voksne havde været i gang.

“Så børn synes, det er dejligt”, siger Joan H. Jensen til SønderborgNYT.

“Og i FOF mener vi, det giver rigtig god mening, hvis man kan hjælpe sin baby af med for eksempel en smule uro eller måske mavepine blot med nogle enkle tryk”, siger Tina Bojsen fra FOF Sønderborg

Tilmelding skal ske HER til FOF-Sønderborg

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...