Læser: Børn på ABU skal give stedet glade smileys

8. december 2014 Uncategorized

På SønderborgNyts Facebook skriver Birgitte Møller, at hun er i kontakt med tre børn, der har været tvunget på Alssund Børne- og Ungdomscenter, ABU.

“Ud af tre var det de to af børnene, der gjorde brug af tilbuddet. Den sidste kunne ikke holde til det, men blev nærmest syg af at være der”, skriver Birgitte Møller. Hun tilføjer, at alle tre børn alligevel var indskrevet og angiveligt stadig er det, selvom ingen af børnene længere kommer på ABU.smiley-173x118

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det allerværste er, når børnene uafhængigt af hinanden sidder og fortæller, hvordan personalet tager dem hårdt i armen, indtil de gør, hvad de får besked på” skriver Birgitte Møller. På ABU er der tilsyneladende et system, hvor børnene skal give smileyer, som viser, hvor glade de er for stedet.

“Hvis ikke børnene giver glade smileys, så bliver de kaldt til samtale, hvor de får at vide, at det skal de”, skriver Birgitte Møller.

Ifølge Birgitte Møller forsøger forældrene til børnene at få på tryk, at de ikke længere bruger ABU. Men det kan de ikke få.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så kan man jo få en mistanke om, at ABU først og fremmest er en pengemaskine og det bør undersøges, om ABU tager betaling for børn, der ikke bruger stedet”, skriver Birgitte Møller på SønderborgNyts Facebookside.

SønderborgNyt har sendt hele Birgitte Møllers tekst videre til formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen.

“Lige nu er det lidt specielt med Børne- og Uddannelsesforvalningen, fordi den konstituerede direktør kun har få arbejdsdage, inden der kommer en helt ny direktør til området”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...