Læserindlæg: Hurra for de frivilliges indsats

6. september 2013 Frivillige

Formanden for Sundhedsudvalget, Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

En kvart million kroner til de frivillige foreninger der laver socialt arbejde er et dejligt budskab. Sønderborg Kommune nyder godt af rigtig mange mennesker der gerne vil gøre noget for andre. Man kunne kalde det næstekærlighed. Tak for det.

Jørgen Jørgensen sætter pris på de mange frivillige i den sociale verden.

Jørgen Jørgensen sætter pris på de mange frivillige i den sociale verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som formand for Socialudvalget, så er den frivillige sociale indsats noget af det, der glæder mig mest. Som Byråd kan vi være med til at skabe rammerne og mulighederne for det frivillige engagement. Med et frivillighedsråd, en frivillighedskonsulent og 3 mio.kr. årligt til de frivilliges sociale aktiviteter er Sønderborg et hestehoved foran andre kommuner.

Det er vi både glade og stolte over.

Og så taknemmelige, at byrådet igen i år til Frivillighedsfesten den 27. september vil springe rundt og servere for de 1200 frivillige, der møder frem til den velfortjente hyldest og byrådets:  ”Tak for indsatsen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...