Læserindlæg: Hurra for de frivilliges indsats

6. september 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden for Sundhedsudvalget, Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

En kvart million kroner til de frivillige foreninger der laver socialt arbejde er et dejligt budskab. Sønderborg Kommune nyder godt af rigtig mange mennesker der gerne vil gøre noget for andre. Man kunne kalde det næstekærlighed. Tak for det.

Jørgen Jørgensen sætter pris på de mange frivillige i den sociale verden.

Jørgen Jørgensen sætter pris på de mange frivillige i den sociale verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som formand for Socialudvalget, så er den frivillige sociale indsats noget af det, der glæder mig mest. Som Byråd kan vi være med til at skabe rammerne og mulighederne for det frivillige engagement. Med et frivillighedsråd, en frivillighedskonsulent og 3 mio.kr. årligt til de frivilliges sociale aktiviteter er Sønderborg et hestehoved foran andre kommuner.

Det er vi både glade og stolte over.

Og så taknemmelige, at byrådet igen i år til Frivillighedsfesten den 27. september vil springe rundt og servere for de 1200 frivillige, der møder frem til den velfortjente hyldest og byrådets:  ”Tak for indsatsen”.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...