Landsforeningen Ligeværd uddelte årets priser

12. december 2014 Frivillige

Sønderborg Ungdomsskoles Klub 54 for unge med særlige behov fik fredag aften Årets Ligeværd Pris og det samme gjorde SønderborgNyt.

” width=”300″ height=”227″ /> Lone Christensen får Årets Ligeværd Pris fra Jørn Thrane.

“I skal have prisen her i klubben, fordi i gør et fantastisk arbejde for de unge mennesker, der har særlige behov. Det er dejligt, at i gør så meget for, at de unge har et sted, hvor de kan mødes og udvide bekendtskabskredsen”, siger Jørn Thrane fra Landsforeningen Ligeværd i Sønderborg.

Det er Lone Christensen, der tager imod prisen. Selv mener hun, at det egentlig var hendes mand, Dan, der skulle tage imod. Han er leder af klubben.

“Men det skal være dig, fordi du er så god til at være her for de unge”, siger Jørn Thrane.

SønderborgNyt igen

Jørn Thrane giver Årets Ligeværd Pris til SønderborgNyt for andet år i træk.

Jørn Thrane giver Årets Ligeværd Pris til SønderborgNyt for andet år i træk. Foto: Michelle Thrane

“SønderborgNyt skal også have prisen i år og det er sikkert overraskende, fordi SønderborgNyt også fik den sidste år. Men der altså ingen andre, der gør mere for at skabe både synlighed og debat omkring de unge med særlige behov”, siger Jørn Thrane.

Julemanden dukkede op

Det er ikke alene børn, der har ønsker til julemanden.

Det er ikke alene børn, der har ønsker til julemanden.

Midt i al hyggen dukkede julemanden op i ungdomsklubben og det var så heldigt, han havde fyldt sækken med godteposer, inden han startede rensdyrene hjemme på Nordpolen. De unge kunne straks fylde sig med slik – og huskede de at tage godt med kager og æbleskiver ved siden af, så kunne det hele sagtens klemmes ned.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk