Lars Ole Hansen: Ingen sov på Sønderborghus’ toilet

4. november 2016 Sønderborg

Tidligere fredag bragte SønderborgNYT en historie fra Twitter, hvor politiet skrev, at en mand havde sovet på toilettet i Sønderborghus. En historie, der også er på siden hos BT.

“Det er en god historie, men den er ikke rigtig”, siger Lars Ole Hansen, som er leder i Sønderborghus.

“Der er en, der har sovet i huset og det var et crewmedlem, der var var træt ovenpå en meget lang dag”, siger Lars Ole Hansen og understreger, at han siger træt – ikke fuld.

Den trætte mand fandt sig et mørkt rum backstage og lagde sig og sov.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Manden skulle alligevel sove i Sønderborg, så bandet savnede ham ikke, da de skulle retur til København. Og de ansatte, der havde vagten, gik huset igennem, som de plejer. Altså kiggede i alle rum – også toiletterne. De åbnede også ind til rummet, hvor manden sov, men der var jo bare mørkt – og så gik de igen”, siger Lars Ole Hansen.

Hen på morgenen ringede den overnattende gæst til politiet – og han blev kort tid efter lukket ud af rengøringspersonalet.

“Så hverken jeg eller andre har noget som helst at bebrejde de ansatte, der lukkede Sønderborghus ned efter torsdagens koncert”, siger lederen af stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...