Lars Ole Hansen: Ingen sov på Sønderborghus’ toilet

4. november 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tidligere fredag bragte SønderborgNYT en historie fra Twitter, hvor politiet skrev, at en mand havde sovet på toilettet i Sønderborghus. En historie, der også er på siden hos BT.

“Det er en god historie, men den er ikke rigtig”, siger Lars Ole Hansen, som er leder i Sønderborghus.

“Der er en, der har sovet i huset og det var et crewmedlem, der var var træt ovenpå en meget lang dag”, siger Lars Ole Hansen og understreger, at han siger træt – ikke fuld.

Den trætte mand fandt sig et mørkt rum backstage og lagde sig og sov.

“Manden skulle alligevel sove i Sønderborg, så bandet savnede ham ikke, da de skulle retur til København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og de ansatte, der havde vagten, gik huset igennem, som de plejer. Altså kiggede i alle rum – også toiletterne. De åbnede også ind til rummet, hvor manden sov, men der var jo bare mørkt – og så gik de igen”, siger Lars Ole Hansen.

Hen på morgenen ringede den overnattende gæst til politiet – og han blev kort tid efter lukket ud af rengøringspersonalet.

“Så hverken jeg eller andre har noget som helst at bebrejde de ansatte, der lukkede Sønderborghus ned efter torsdagens koncert”, siger lederen af stedet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...