Laura truttede golfspillerne i gang

7. juni 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag morgen præcis klokken 9:15 trykkede Laura på hornet og det betød, at de 43 spillerede, der havde købt sig en plads på Team Rynkebys golfdag, måtte svinge køllerne. De skulle svinges på banen hos Alssund Golfklub.

Som altid, når der siges Team Rynkeby, så handler det om at få skrabet penge sammen til Børnecancerfonden – og Laura er et af mange kræftramte børn, der har glæde af Team Rynkebys sponsorarbejde.

Team Rynkeby har fået flot støtte af flere virksomheder og butikker – og alene derfor er sådan en golfdag, hvor der spilles om præmier, mulig, forklarer guldsmed Bjarne Vejsnæs.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores sponsorer er vigtige for holdet og hele ideen med Team Rynkeby, der ikke bruger penge på administration, men sender hver en krone til fonden, siger Bjarne Vejsnæs, inden han remser samtlige sponsorer op:

Schlott, Ib Rehné Cairo, Mens Cut, Bind, Sønderborg Handel, Sønderborg Ugeavis, Ole Kæhler, Lokalavisen, Fri BikeShop, Stark, Vinoteket Kollund, Lagkagehuset, Komma.dk, Bella Italia, Jacob Nielsen & Søn, Kultur i Syd, Wohlenberg, Fuglsang, Henrik Christensen, Henrik Enderlein, Abena, Q8, Århus Golfklub, Netto, Christian og Mike, Johan og Jan, Alssund Golfklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra starten på dagen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560829863967582.1073741874.371861676197736&type=3