Lille flok mennesker gik Byfesten i gang

9. maj 2013 Frivillige

Torsdag eftermiddag blev der sat gang i Byfesten i Sønderborg og startskuddet kom ved Biva i Center Øst, hvorfra Sønderborg Garden i festtøj, Alsia Brydeklub på trailer og Sønderborg Pipis and Drums satte kursen mod Ringriderpladsen via havnen. En flot præstation med den lange tur for fuld musik.

Alsia brydeklub viste sporten live i optoget. Utroligt driftsikre Pipes and Drums er agterlanterne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Optog var i al sin enkelhed glimrende, Sønderborg Garden optrådte dejligt underholdende samtidig at de var velspillende – og det at vise brydekampe på en trailer, var ret godt tænkt – ligesom sækkepibeblæserne og deres trommere altid er garant for at levere varen. Det eneste lille øh kommer, fordi der sagtens kunne have været flere foreninger, der bakkede op om Byfesten og brugte en time eller to på at deltage i optoget.

Når man glider bagud, skal der tages store skridt.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.548112738572628.1073741837.371861676197736&type=3

Når man venter på musikken, så kan man da lige underholde med akrobatik.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...