Lille flok mennesker gik Byfesten i gang

9. maj 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag blev der sat gang i Byfesten i Sønderborg og startskuddet kom ved Biva i Center Øst, hvorfra Sønderborg Garden i festtøj, Alsia Brydeklub på trailer og Sønderborg Pipis and Drums satte kursen mod Ringriderpladsen via havnen. En flot præstation med den lange tur for fuld musik.

Alsia brydeklub viste sporten live i optoget. Utroligt driftsikre Pipes and Drums er agterlanterne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Optog var i al sin enkelhed glimrende, Sønderborg Garden optrådte dejligt underholdende samtidig at de var velspillende – og det at vise brydekampe på en trailer, var ret godt tænkt – ligesom sækkepibeblæserne og deres trommere altid er garant for at levere varen. Det eneste lille øh kommer, fordi der sagtens kunne have været flere foreninger, der bakkede op om Byfesten og brugte en time eller to på at deltage i optoget.

Når man glider bagud, skal der tages store skridt.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.548112738572628.1073741837.371861676197736&type=3

Når man venter på musikken, så kan man da lige underholde med akrobatik.
26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...