Lille flok mennesker gik Byfesten i gang

9. maj 2013 Frivillige

Torsdag eftermiddag blev der sat gang i Byfesten i Sønderborg og startskuddet kom ved Biva i Center Øst, hvorfra Sønderborg Garden i festtøj, Alsia Brydeklub på trailer og Sønderborg Pipis and Drums satte kursen mod Ringriderpladsen via havnen. En flot præstation med den lange tur for fuld musik.

Alsia brydeklub viste sporten live i optoget. Utroligt driftsikre Pipes and Drums er agterlanterne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Optog var i al sin enkelhed glimrende, Sønderborg Garden optrådte dejligt underholdende samtidig at de var velspillende – og det at vise brydekampe på en trailer, var ret godt tænkt – ligesom sækkepibeblæserne og deres trommere altid er garant for at levere varen. Det eneste lille øh kommer, fordi der sagtens kunne have været flere foreninger, der bakkede op om Byfesten og brugte en time eller to på at deltage i optoget.

Når man glider bagud, skal der tages store skridt.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.548112738572628.1073741837.371861676197736&type=3

Når man venter på musikken, så kan man da lige underholde med akrobatik.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...