Lille flok mennesker gik Byfesten i gang

9. maj 2013 Frivillige

Torsdag eftermiddag blev der sat gang i Byfesten i Sønderborg og startskuddet kom ved Biva i Center Øst, hvorfra Sønderborg Garden i festtøj, Alsia Brydeklub på trailer og Sønderborg Pipis and Drums satte kursen mod Ringriderpladsen via havnen. En flot præstation med den lange tur for fuld musik.

Alsia brydeklub viste sporten live i optoget. Utroligt driftsikre Pipes and Drums er agterlanterne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Optog var i al sin enkelhed glimrende, Sønderborg Garden optrådte dejligt underholdende samtidig at de var velspillende – og det at vise brydekampe på en trailer, var ret godt tænkt – ligesom sækkepibeblæserne og deres trommere altid er garant for at levere varen. Det eneste lille øh kommer, fordi der sagtens kunne have været flere foreninger, der bakkede op om Byfesten og brugte en time eller to på at deltage i optoget.

Når man glider bagud, skal der tages store skridt.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.548112738572628.1073741837.371861676197736&type=3

Når man venter på musikken, så kan man da lige underholde med akrobatik.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...