Lions bogbutk åbner igen lørdag

9. april 2021 Sønderborg

Det er så heldigt, at en bog ikke bliver mindre interessant bare fordi, andre har læst den først. Og når den brugte bog så oven i købet koster en brøkdel af, hvad den nye koster, så giver det jo mening at besøge Lions Clubs bogbutik i Store Rådhusgade.

Du kan besøge bogbutikken de kommende lørdage, hvor der er åbent fra klokken 11:30 til 14:00.

“Lige nu har vi rigtigt mange gode bøger på hylderne og de er i en rigtig god kvalitet”, siger Frode Sørensen fra Lions bogbutik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at hylderne bugner med bøger, fordi folk har været flinke og donere, selvom der var Corona-nedlukning.

Bruger ikke pengene på høje lønninger

Lions-medlemmer kører rundt og henter bøger hos en del af de personer, som gerne vil give dem videre til et velgørende formål. Andre kommer selv ind i butikken og afleverer.

“Vi er så heldige, at der er mange, som har lyst til at støtte os. Når der er det, så kan det hænge sammen med, at hver en krone vi får ind, bliver brugt på velgørenhed. Vi skal ikke bruge penge til lønninger og andre administrative udgifter”, siger Frode Sørensen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...