Lions Club Als støtter fire lokale hjælpeorganisationer med 40.000 kroner

19. december 2022 Sønderborg
Lions' juletombola
Lions' juletombola

Lions Club Als med base i Sønderborg har op til jul uddelt 40.000 kroner og pengene tilfalder fire lokale hjælpeorganisationer, der har særligt fokus på at støtte kvinder og børn.

De fire modtagere af 10.000 kr. hver er Frelsens Hær, Kirkens Korshær, Mødrehjælpen og Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Donationen til Frelsens Hær er anvendt til julehjælp til trængte familier. Organisationen støtter dog trængte familier hele året med eksempelvis familieklub, børneklub, voksencafé og udflugter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kirkens Korshær har med tilskuddet fået mulighed for at holde en juletræsfest for 25 børn, 33 forældre og frivillige, som kunne glæde sig over god mad, pakker og godteposer til børnene.

Mødrehjælpen har i konsekvens af inflationen og de høje energiudgifter valgt at støtte ca. 50 børnefamilier med juleposer. Poserne har indeholdt bl.a. adventsgaver, julepynt og gavekort til dagligvarer.

Endelig vil Sønderborg Kvinde- og Krisecenter anvende sin donation til at oprette et efterværn, som tilbyder social og kulturel støtte til de familier, der flytter fra centret. Målet er at undgå, at familierne flytter tilbage til de rammer, de kom fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en stor glæde for os i Lions Als at kunne støtte nogle frivillige ildsjæle, som hjælper familier og børn, som har brug for støtte. Mange er ekstra trængt i denne tid og taknemlige for støtten. Vi iler med at sende takken videre til alle dem, der støtter os, når vi sælger tulipaner og lodder i tombolaen – der er heldigvis mange, der gerne undværer lidt til andre, som har behov”, siger Hanne Emdahl Pedersen, formand for Donationsudvalget i Lions Als.

Når man støtter Lions Als, går pengene 100 procent til velgørenhed. Lions bruger ingen penge på administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Als tjener fortrinsvis penge ved at sælge tulipanbuketter i foråret, ved at hjælpe ved arrangementer i Kultur i Syd og ved at holde juletombola i gågaden i Sønderborg på Black Friday.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...