Lions gave 25.000 kroner til Gigthospitalet

4. november 2021 Sønderborg
Pressefoto
Pressefoto

Lions Club Sønderborg har igen givet en velgørenheddonation og det var Gigthospitalet, der havde brug for to romaskiner til patienternes træning, som fik 25.000 kroner.

Medlemmerne fra Lions indsamler og tjener penge, som de giver til velgørenhed.

“Hver eneste krone vi tjener eller samler ind, bliver brugt på velgørenhed. Vi har ingen såkaldte administration, fordi vi alle er frivillige”, siger Frode Sørensen fra Lions til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at en del af de penge, som Lions i Sønderborg tjener, de kommer fra bogbutikken i Store Rådhusgade, hvor sønderborgerne kan gøre rigtigt gode ‘bogkup’.

Artiklen fortsætter under annoncen

På billedet er det Thue Boye Hvorslev fra Gigthospitalet til venstre, der taget imod donationen fra Tage Hansen, som er med i Lions Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...