Lions gave 25.000 kroner til Gigthospitalet

Pressefoto
Pressefoto
4. november 2021 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lions Club Sønderborg har igen givet en velgørenheddonation og det var Gigthospitalet, der havde brug for to romaskiner til patienternes træning, som fik 25.000 kroner.

Medlemmerne fra Lions indsamler og tjener penge, som de giver til velgørenhed.

“Hver eneste krone vi tjener eller samler ind, bliver brugt på velgørenhed. Vi har ingen såkaldte administration, fordi vi alle er frivillige”, siger Frode Sørensen fra Lions til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at en del af de penge, som Lions i Sønderborg tjener, de kommer fra bogbutikken i Store Rådhusgade, hvor sønderborgerne kan gøre rigtigt gode ‘bogkup’.

Artiklen fortsætter under annoncen

På billedet er det Thue Boye Hvorslev fra Gigthospitalet til venstre, der taget imod donationen fra Tage Hansen, som er med i Lions Sønderborg.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...